Δανάη Παππά: To νέο της χορεύτικό που έγινε viral

Συντάκτης: Newsroom

16 Αυγούστου 2022 18:00

Δανάη Παππά: «Δεν υπάρχει λόγος να μοιάσουμε σε πρότυπα που βλέπουμε στην τηλεόραση ή σε πασαρέλες»

Με ακόμη ένα χορευτικό βίντεο επέστρεψε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης η Δανάη Παππά. Το τελευταίο διάστημα, η τηλεοπτική Θεοδώρα  αό τη πετυχημένη σειρά του Alpha, «Σασμός» αναρτά συχνά βίντεο και μάλιστα μέσα από την πλατφόρμα του TikTok.

Η ίδια επιλέγει να κάνει μερικά χορευτικά τα οποία γίνονται viral στο TikTok, όπως πριν από λίγο καιρό έκανε τη χορογραφία του «El Telephone» της Ελένης Φουρέιρα.

Αυτή τη φορά, η Δανάη Παππά χόρεψε το τραγούδι «Vegas» της Doja Cat, το οποίο μάλιστα έγινε γνωστό από την ταινία «Elvis». Χαμογελαστή και με πολλή ενέργεια, η Δανάη Παππά χορεύει την ίδια ώρα που από πίσω της περνά ο σκύλος της.

Το κλιπ απέσπασε αρκετά likes, ενώ στα περισσότερα σχόλια οι χρήστες του TikTok της δίνουν τα «συγχαρητήριά» τους για τις χορευτικές της ικανότητες. «Είσαι τέλεια», «Θεά» της έγραψαν στα σχόλια οι χρήστες που την ακολουθούν στο TikTok

 

@danouuzyou aint nothing but a spithas💀♬ Vegas (From the Original Motion Picture Soundtrack ELVIS) – Doja Cat

Δανάη Παππά – Λάμπρος Λάζαρης: διακοπές και ξεφάντωμα στην Πάρο (φωτογραφίες)

Δανάη Παππά - Λάμπρος Λάζαρης: διακοπές και ξεφάντωμα στην Πάρο (φωτογραφίες)

Η Δανάη Παππά και ο Λάμπρος Λάζαρης συνεχίζουν τις διακοπές τους αυτή τη φορά στο νησί της Πάρου που έχει εξελιχθεί στον φετινό must προορισμό των επωνύμων

Το λαμπερό ζευγάρι ξεκίνησε τα ταξίδια αμέσως μετά από την ολοκλήρωση των γυρισμάτων της σειράς Σασμός. Η Δανάη Παππά και ο Λάμπρος Λάζαρης άρχισαν από την όμορφη Νάπολι και συνέχισαν στα ελληνικά νησιά. Μάλιστα πέρασαν και λίγες ημέρες μαζί με την Χριστίνα Χειλά Φαμέλη και τον Θανάση Τότσικα.

Από την Τετάρτη βρίσκονται στις Κυκλάδες και συγκεκριμένα στην όμορφη Πάρο. Που έχει γίνει πόλος έλξης για μεγάλη μερίδα επωνύμων.

Οι δυο τους περνούν καλά με παρέα φίλων, ανάμεσα στους οποίους βρίσκεται και η Κατερίνα Καινούργιου, όπως φαίνεται και στις φωτογραφίες τους. Ενώ δεν έλειψαν από το πάρτι γενεθλίων του Λάκη Γαβαλά, όπου ξεφάντωσαν μέχρι το πρωΐ. Μάλιστα θα μείνουν και για τον Δεκαπενταύγουστο και την πολυαναμενόμενη συναυλία της Άννας Βίσση που θα ξεσηκώσει το νησί.

Το ζευγάρι έχει δημοσιεύσει αρκετά στιγμιότυπα από τη διαμονή τους στους λογαριασμούς τους στο Instagram.