Η Σελήνη στον Ταύρο αναστατώνει τα ζώδια του Σταθερού Σταυρού

Συντάκτης: Newsroom

17 Αυγούστου 2022 07:45

Η Σελήνη περνάει στον Ταύρο εντείνοντας τη νευρικότητα των ζωδίων του Σταθερού Σταυρού καθώς δημιουργεί εσωτερική αναστάτωση

Η Σελήνη στον Ταύρο μας αναγκάζει να στραφούμε σε ότι αφορά υλικές και συναισθηματικές ανάγκες. Αλλά και τις ηθικές αξίες που επηρεάζουν άμεσα τις σχέσεις μας. Η ανάγκη να τακτοποιήσουμε οικονομικά ζητήματα γίνεται κυρίαρχη. Γιατί δεν αποκλείεται να έρθουν στο προσκήνιο εκκρεμότητες που μας απασχολούν. Είναι πιθανό να δημιουργείται άγχος και ανασφάλεια λόγω της μη τακτοποίησης τους γι’ αυτό και θα προσπαθήσουμε να δώσουμε τις καλύτερες δυνατές λύσεις ώστε να νιώσουμε ήρεμοι σε όλα τα επίπεδα.

Παράλληλα, πιθανό είναι να υπάρξουν κάποια έξοδα που θα προκαλέσουν αλλαγές στον προϋπολογισμό μας. Καλά θα κάνουμε να μετριάσουμε πιθανές σπατάλες για να έχουμε την δυνατότητα να ανταποκριθούμε σε ότι έκτακτο προκύψει. Στην προσωπική μας ζωή, η ανάγκη για σταθερότητα και ασφάλεια είναι εντονότερη από ποτέ. Επιδιώκουμε να βιώσουμε όμορφες στιγμές με τον άνθρωπο που έχουμε στο πλευρό μας δείχνοντας τα πραγματικά μας συναισθήματα.

Ο ρομαντισμός και η τρυφερότητα ανανεώνουν την σχέση και μας δίνουν την ευκαιρία να έρθουμε πιο κοντά από ποτέ με το ταίρι μας.

Προσοχή θα πρέπει να δείξουμε σε πείσμα και αδιαλλαξία που μπορεί να μας φέρουν σε δύσκολη θέση. Οφείλουμε να είμαστε ευέλικτοι κατανοώντας τις ανάγκες των άλλων και προσπαθώντας να κρατήσουμε τις ισορροπίες στην προσωπική μας ζωή που θα ικανοποιήσει και εμάς και τον άνθρωπό μας.

Μέσα στην ημέρα η Σελήνη σχηματίζει τετράγωνο με την Αφροδίτη από τον Λέοντα. Νευρικότητα και εσωτερική ένταση δεν αποκλείεται να εκδηλωθούν με απότομο και εριστικό τρόπο στην προσωπική μας ζωή. Είναι προτιμότερο να αποφύγουμε συζητήσεις και διαλόγους με τον άνθρωπο που πρωταγωνιστεί στο πλευρό μας σύμφωνα με το Myastro. Γιατί ίσως νιώσουμε ότι δεν μας κατανοεί. Παράλληλα, η γκρίνια και η αίσθηση του ανικανοποίητου κυριαρχούν και δεν επιτρέπουν να απολαύσουμε τις στιγμές που περνάμε μαζί του. Σε οικονομικό επίπεδο, καλό είναι να μην παρασυρθούμε σε περιττά έξοδα καθώς η ανάγκη για προβολή είναι έντονη και μπορεί να οδηγήσει σε επιλογές που αργότερα θα μετανιώσουμε.