Σασμός: Ο γάμος του Αντώνη και της Μαρίνας καταλήγει σε ναυάγιο!

Συντάκτης: Newsroom

17 Αυγούστου 2022 08:30

Σασμός: Ο γάμος του Αντώνη και της Μαρίνας καταλήγει σε ναυάγιο!

Είναι από τα ζευγάρια που έχουν περάσει πάρα πολλά στον Σασμό είναι και η Μαρίνα με τον Αντώνη. Και τα βάσανα δεν λένε να τους αφήσουν.

Στον Σασμό ο δεύτερος κύκλος ξεκινάει με θρήνο. Ο θάνατος του Άγγελου έχει συγκλονίσει όλο το χωριό. Ο γιατρός ήταν αγαπητός σε όλους (εκτός από τους Σταματάκηδες) και όλοι κλαίνε για τον χαμό του. Οι Βρουλάκηδες για μία ακόμη φορά έρχονται αντιμέτωποι με νέο χτύπημα της μοίρας.

Ο θάνατος του Άγγελου αποτελεί ακόμη ένα εμπόδιο για τη Μαρίνα και τον Αντώνη. Οι οποίοι βλέπουν τον δικό τους γάμο να παίρνει κι άλλη παράταση. Το πένθος τους χτύπησε ξανά την πόρτα και ο ξαφνικός θάνατος του Άγγελου τους γονάτισε.

Δύο χρόνια σχεδόν μετά τον θάνατο ου Πετρή, οι Βρουλάκηδες βυθίζονται και πάλι στο πένθος. Όλη η οικογένεια είναι σοκαρισμένη από αυτή την δολοφονία και δεν μπορούν να διαχειριστούν το γεγονός πως ακόμα ένα μέλος της έφυγε από την ζωή.

Ο γάμος της Μαρίνας και του Αντώνη στην σειρά Σασμός θα ναυαγήσει. Η Αργυρώ και η γιαγιά Ειρήνη θρηνούν για τον θάνατο του Άγγελου και η Μαρίνα παίρνει μια πολύ σημαντική απόφαση. Λέει στον Αντώνη πως αυτή η χρονική στιγμή δεν είναι η κατάλληλη για να παντρευτούν και του ζητά να κάνει υπομονή.

Ο Αντώνης αμέσως κατανοεί πως υπάρχει αδιέξοδος και έτσι το αγαπημένο ζευγάρι αποφασίζει να αναβάλει τον γάμο του ξανά. Θα καταφέρουν κάποια στιγμή η Μαρίνα και ο Αντώνης να παντρευτούν στη σειρά του Alpha ή όχι;

Γιατί ενώ οι δύο τους δείχνουν αποφασισμένοι να γυρίσουν επιτέλους σελίδα στη ζωή τους, έρχεται ακόμη ένα χτύπημα. Δεν μπορούν να οργανώσουν τον γάμο τους, αφού ακόμη κι όταν περάσει καιρός από τον θάνατο του Άγγελου, το ζευγάρι έχει να αντιμετωπίσει και τον Παύλο. Ο Παύλος και ο Μάρκος Βρουλάκης μεγάλωσαν σαν αδέλφια και ο πρώτος δεν μπορεί να δει νύφη ξανά τη γυναίκα του αδικοχαμένου ξαδέλφου του. Θα ξεπεράσουν ο Αντώνης και η Μαρίνα και αυτό το εμπόδιο;