Σασμός: η Αργυρώ στέκεται στο πλευρό του Αστέρη μετά τους θανάτους!

Συντάκτης: Newsroom

15 Αυγούστου 2022 08:30

Σασμός: η Αργυρώ στέκεται στο πλευρό του Αστέρη μετά τους θανάτους!

Από τη μία στιγμή στην άλλη ο Αστέρης στον Σασμό θα νιώσει την απόλυτη καταστροφή. Μαζί και την απόλυτη μοναξιά, αφού οι δικοί του άνθρωποι θα φύγουν ο ένας μετά τον άλλον.

Στον Σασμό η έναρξη του δεύτερου κύκλου φέρνει συγκλονιστικές εξελίξεις και ανατροπές. Και υπαίτιος των περισσότερων εξελίξεων (όχι θετικών) είναι ο Παύλος Βρουλάκης. Ο οποίος επιστρέφει στο χωριό έπειτα από 20 χρόνια. Κι ενώ όλοι είχαν πιστέψει ότι είχε καθεί και τον είχε πνίξει η θάλασσα.

Σκοπός της επιστροφής του δεν είναι άλλος από την εκδίκηση. Θέλει να δει τους Σταματάκηδες να υποφέρουν. Τους θεωρεί υπαίτιους για όλα τα δεινά των Βρουλάκηδων. Και είναι αποφασισμένος να φτάσει μέχρι το τέλος. Ο μεγάλος στόχος του είναι ο Μαθιός.

Και θα τον χτυπήσει εκεί που πονάει περισσότερο, δηλαδή στη Βασιλική, την οποία και θα σκοτώσει. Σύμφωνα με τα spoilers, ο Μαθιός καταρρέει από τον θάνατο της γυναίκας της ζωής του. Και αποφασίζει να αυτοκτονήσει. Ο θάνατος του Μαθιού αποτελεί το τελειωτικό χτύπημα για την Καλλιόπη που κι εκείνη δίνει τέλος στη ζωή της.

Από τη μία στιγμή στην άλλη ο Αστέρης μένει ολομόναχος και η περιόδος που βιώνει είναι εξαιρετικά δύσκολη. Όμως, ένα πρόσωπο θα βρεθεί στο πλευρό του και θα τον στηρίξει. Ο λόγος για την Αργυρώ, η οποία θα είναι δίπλα στον Αστέρη στη σειρά του Alpha μετά από όλα αυτά τα δεινά που θα του συμβούν.

H Αργυρώ αποτελεί το μοναδικό στήριγμά του. Με την οποία λίγο πριν συμβούν όλα αυτά, ήρθαν και πάλι κοντά. Οι δύο τους θα κάνουν μια νέα αρχή αφήνοντας πίσω τα παλιά. Έτσι θα υπάρξει και η συμφιλίωση ανάμεσα στις δυο οικογένειες. Θα καταφέρει, παρόλα αυτά να σταθεί στα πόδια του ξανά μετά από όλα αυτά τα δεινά που θα συμβούν ή όχι; Θα μείνει μαζί του μέχρι το τέλος η Αργυρώ, έπειτα από όσα έχουν γίνει;