Σασμός: Ο Αστέρης στέλνει στα δικαστήρια την Αργυρώ!

Συντάκτης: Newsroom

7 Αυγούστου 2022 08:30

Σασμός: Ο Αστέρης στέλνει στα δικαστήρια την Αργυρώ!

Είναι το ζευγάρι γύρω από το οποίο εκτυλίσσεται ο Σασμός. Η αλήθεια είναι ότι μέχρι τώρα τα σκαμπανεβάσματα στη σχέση τους είναι πάρα πολλά. Και αυτά θα συνεχιστούν και στον δεύτερο κύκλο.

Ο Σασμός αναμένεται με μεγάλη αγωνία από τους φαν του που τον έφεραν τη σεζόν που έληξε στην κορυφή της τηλεθέασης. Πάντως, ο σασμός ανάμεσα σε Αστέρη και Αργυρώ αργεί ακόμη. Οι πρωταγωνιστές κάνουν ένα βήμα μπρος και δύο πίσω στη σχέση τους.

Έχει αποδειχθεί ότι ο έρωτάς τους δεν μπορεί να σβήσει. Μπορεί η Αργυρώ να παίρνει τελικά διαζύγιο από τον Σταύρο, αφού δεν καταφέρνει να βγάλει από το μυαλό της τον Αστέρη. Μπορεί οι δύο τους να έρχονται ξανά κοντά, αλλά την ίδια στιγμή απομακρύνονται κιόλας. Αιτία το μεγάλο μυστικό της Αργυρώς, το οποίο βγαίνει στην επιφάνεια.

Ο Αστέρης το υποπτευόταν, αλλά δεν ήταν απόλυτα σίγουρος. Αλλά όταν του το αποκαλύπτει η Αργυρώ, ένας νέος πόλεμος ξεκινά ανάμεσά τους. Οι αγαπημένοι πρωταγωνιστές έρχονται αντιμέτωποι με νέες περιπέτειες και νέες εντάσεις.

Στα νέα επεισόδια της σειράς, η Αργυρώ βασανίζεται μήπως ο Αστέρης μάθει την αλήθεια για το παιδί

Είναι σίγουρη πως αν ανακαλύψει ότι ο μικρός Πετρής είναι δικό του παιδί, θα έρθει η απόλυτη καταστροφή. Ο Αστέρης σιχαίνεται τα ψέματα και η Αργυρώ το γνωρίζει πολύ καλά. Αφού της το είχε ξεκαθαρίσει ήδη από την αρχή της σχέσης τους.

Ωστόσο, σύμφωνα με τον Τηλεθεατή, το μυστικό της Αργυρώς δεν θα αργήσει να έρθει στην επιφάνεια και τότε ο Αστέρης θα χάσει τη γη κάτω από τα πόδια του. Θα νιώσει την απόλυτη προδοσία από τη μοναδική γυναίκα που αγάπησε ποτέ πραγματικά στη ζωή του και τότε ένας ανελέητος πόλεμος θα ξεκινήσει.

Ο Αστέρης θα μισήσει την Αργυρώ που του έκρυψε την αλήθεια, στη σειρά του Alpha, και θα την κατηγορήσει ότι του πήρε μακριά το παιδί του. Μάλιστα το πάει ένα βήμα παραπέρα και την απειλεί ότι θα κινηθεί νομικά εναντίον της.

Η Αργυρώ φοβάται ότι θα χάσει το παιδί κι αμέσως αμύνεται. Ένας νέος πόλεμος ξεκινά ανάμεσα σε Σταματάκηδες και Βρουλάκηδες με το μικρό παιδί να βρίσκεται στη μέση.