Χειλά – Τότσικας: Μυστικός γάμος για την Αργυρώ του Σασμού με κουμπάρα τη Θεοδώρα

Συντάκτης: Newsroom

3 Αυγούστου 2022 15:00

Χειλά - Τότσικας: Μυστικός γάμος για την Αργυρώ του Σασμού με κουμπάρα τη Θεοδώρα

Το καλοκαίρι, για πολλά ζευγάρια που έχουν προετοιμαστεί γι αυτό, σημαίνει και τις πιο όμορφες στιγμές της ζωής τους, ανεβαίνοντας τα σκαλιά της εκκλησίας, κάτι που θα ισχύσει, όπως όλα δείχνουν, και για μια από τις πιο δημοφιλείς πρωταγωνίστριες του «Σασμού».

Όπως μεταφέρουν πηγές κοντά στο ζευγάρι, πλησιάζει η στιγμή που η Χριστίνα Χειλά-Φαμέλη θα ντυθεί νυφούλα, έχοντας επιλέξει ένα υπέροχο μέρος, όπου θα ανταλλάξει τους όρκους της με το Θανάση Τότσικα. Οι δυο τους έχουν διαλέξει ένα παραμυθένιο σημείο στην Τήνο, με το Αιγαίο πέλαγος μπροστά τους και λίγους και εκλεκτούς καλεσμένους.

Ένας μεγάλος έρωτας ολοκληρώνεται

Μπορεί το ζευγάρι να επιχειρεί να διατηρήσει χαμηλό προφίλ, αλλά το σίγουρο είναι πως ο έρωτάς τους είναι μεγάλος και είναι έτοιμοι να κάνουν όλα τους τα όνειρα πραγματικότητα.

Αυτό οδήγησε και την «Αργυρώ» του «Σασμού» στο να πει το μεγάλο «ναι», όταν σε ένα όμορφο ταβερνάκι ο Τότσικας της έκανε την πρόταση γάμου, λέγοντάς της ότι θέλει να είναι μαζί για πάντα και σε κάθε φουρτούνα.

Κάπως έτσι, ο ένας σφράγισαν τους πρώτους όρκους τους με ένα παθιασμένο φιλί και το μεγάλο «ναι». Έχουν βρει, άλλωστε, το καταφύγιό τους στην Τήνο, την οποία επισκέπτονται συχνά λόγω του εξοχικού που έχουν εκεί ο αδελφός του Θανάση Τότσικα, Αποστόλης, μαζί με τη Ρούλα Ρέβη.

Η λατρεία για την Τήνο

Για το λόγο αυτόν, άλλωστε, επιθυμούν να παντρευτούν στο νησί, το οποίο λατρεύουν, ζώντας εκεί στιγμές αξέχαστες. Μπορεί να μην έχουν ορίσει ακόμη ακριβή ημερομηνία γάμου, καθώς τα γυρίσματα της σειράς του Alpha είναι απαιτητικά, ωστόσο η μεγάλη μέρα πλησιάζει και σύντομα οι αγαπημένοι τους θα φάνε κουφέτα, με τις φήμες μάλιστα να κάνουν λόγο ακόμη και για εγκυμοσύνη.

Όσο για την κουμπάρα, αυτή δεν θα είναι άλλη από τη Δανάη Παππά, την αγαπημένη Θεοδώρα του «Σασμού» και στενή φίλη της νύφης. Το ζευγάρι της έχει ήδη ζητήσει να τους παντρέψει και φυσικά εκείνη δέχτηκε, κάτι που πιθανότατα θα κάνει με το σύντροφό της, αν βέβαια δεν παντρευτούν εκείνοι πρώτοι…