Σασμός: Η Καλλιόπη μαθαίνει ότι ο γιος της Αργυρώς είναι εγγονός της

Συντάκτης: Newsroom

6 Αυγούστου 2022 08:30

Σασμός: Η Καλλιόπη τρελαίνεται μέσα στο κελί της

To μεγάλο μυστικό στον Σασμό δεν πρόκειται να μείνει για αρκετό καιρό κρυφό. Και όταν αποκαλυφθεί η αλήθεια, τότε οι εξελίξεις θα είναι καταιγιστικές. Αλλά και ανατρεπτικές.

Στον Σασμό, είδαμε ότι προς το τέλος του πρώτου κύκλου ο Αστέρης μαθαίνει ότι το παιδί της Αργυρώς είναι δικό του. Του το αποκαλύπτει ο Σταύρος. Ο τελευταίος πέφτει στην παγίδα του Σταματάκη, ο οποίος του συστήνεται ως Χρήστος, γίνεται φίλος του και μαθαίνει τα πάντα για την Αργυρώ. Η τελευταία είναι η γυναίκα της ζωής του και δεν έχει σταματήσει ούτε λεπτό να τη σκέφτεται. Και να είναι τρελά ερωτευμένος μαζί της.

Ο Σταύρος λοιπόν του αποκαλύπτει ότι ο μικρός Πετρής δεν είναι δικό του παιδί και ο Αστέρης πιθανολογεί ότι είναι γιος του. Πλέον, τα πράγματα αλλάζουν δραματικά και το παιδί αυτό θα είναι η αιτία για να ενωθούν ξανά ο Αστέρης με την Αργυρώ. Κάτι που το ήθελαν και οι δύο, αφού ποτέ δεν σταμάτησε να σκέφτεται ο ένας τον άλλον. Βέβαια, κάτι τέτοιο θα αργήσει λίγο, αφού η κατάσταση θα γίνει επεισοδιακή.

Το μυστικό με τον μικρό Πετρή δεν πρόκειται να μείνει για πολύ καιρό κρυμμένο. Και όταν βγει στην επιφάνεια, δεν υπάρχει πιθανότητα να μην το μάθει η Καλλιόπη. Και μάλιστα από τους πρώτους.

Ποια θα είναι η αντίδρασή της ότι η Βρουλάκη έφερε στον κόσμο το πρώτο της εγγόνι;

Η κατάσταση θα ξεφύγει και θα έρθει αντιμέτωπη όχι μόνο με την Αργυρώ, αλλά με ολόκληρη την οικογένεια των Βρουλάκηδων.

Η καπετάνισσα δεν θα μείνει αμέτοχη και, σύμφωνα με τον Τηλεθεατή, μόλις μάθει την αλήθεια θα προκαλέσει τεράστιο πανικό που θα αναστατώσει ολόκληρη την Άνω Ποριά. Καλλιόπη και Μαρίνα θα έρθουν αντιμέτωπες, αφού η Βρουλάκη θα σπεύσει να προστατέψει αμέσως την κόρη της. Δεν θέλει σε καμία περίπτωση η κόρη της να ξαναέχει πάρε δώσε με την οικογένεια των Σταματάκηδων. Αρκετό πόνο τους έχουν προκαλέσει.

Ο μικρός Πετρής θα παίξει καθοριστικό ρόλο στην εξέλιξη της σειράς του Alpha, με την Καλλιόπη, τη Μαρίνα, τον Αστέρη και την Αργυρώ να έρχονται αντιμέτωποι. Γιατί και ο Αστέρης θα καταρρεύσει ότι του πει την αλήθεια η Αργυρώ. Δεν περιμένει ότι η γυναίκα που λατρεύει θα του έκρυβε ένα τέτοιο μυστικό.