Ο Ερμής από την Παρθένο ξεκαθαρίζει τα πράγματα στον επαγγελματικό τομέα

Συντάκτης: Newsroom

24 Αυγούστου 2022 07:45

Ειλικρινείς και ξεκάθαρες συζητήσεις λειτουργούν βοηθητικά σε επαγγελματικές επιλογές καθώς ο Ερμής από την Παρθένο σχηματίζει τρίγωνο με τον Πλούτωνα στον Αιγόκερω

Ο Ερμής από την Παρθένο σε τρίγωνο με τον Πλούτωνα στον Αιγόκερω και δίνει σημαντικές ευκαιρίες στα ζώδια της γης και του νερού

Ειλικρινείς συζητήσεις και συνομιλίες που πραγματοποιούνται στον χώρο της δουλειάς έχουν σαν αποτέλεσμα την ολοκλήρωση επαγγελματικών σχεδίων που μας ενδιαφέρουν. Πρόσωπα από τον συναδελφικό περίγυρο στηρίζουν ξεκάθαρα τα σχέδιά μας και εμπιστεύονται τις προτάσεις μας. Η γρήγορη αντίληψη των πραγμάτων, η υπευθυνότητα που δείχνουμε, η μεθοδική σκέψη που μας χαρακτηρίζει βοηθούν να γίνουμε πρωταγωνιστές. Και να προχωρήσουμε σε αποτελεσματικές επιλογές που θα λειτουργήσουν ευεργετικά για το επαγγελματικό μας περιβάλλον.

Η Σελήνη παραμένει μέχρι το απόγευμα στον Καρκίνο και το τρίγωνο που σχηματίζει με τον Ποσειδώνα στους Ιχθύες ενισχύει την κατανόηση. Υποθέσεις του παρελθόντος μπορούν να λυθούν με μεγάλη ευκολία. Προκειμένου να απαλλάξουμε το οικογενειακό περιβάλλον από ζητήματα που το επιβαρύνουν.

Προσοχή θα πρέπει να δείξουμε αργότερα καθώς η Σελήνη σχηματίζει αντίθεση με τον Πλούτωνα στον Αιγόκερω εγείροντας παιχνίδια εξουσίας και χειρισμού. Τα οποία θα οδηγήσουν σε ακραίες συμπεριφορές και καταστάσεις. Είναι σημαντικό να μετριάσουμε τις αντιδράσεις μας αφού η ανάγκη να κατευθύνουμε τους άλλους κατά το δοκούν μπορεί να οδηγήσει σε συναισθηματικές υπερβολές και ξεσπάσματα. Αργότερα το εξάγωνο της με τον Ερμή από την Παρθένο βοηθά να ισορροπήσουμε και να εκφράσουμε συναισθήματα και σκέψεις με λογική και ωριμότητα. Πρακτικά ζητήματα που απασχολούν την οικογένεια σε καθημερινό επίπεδο λύνονται με μεγάλη ευκολία.

Η Σελήνη το απόγευμα περνάει στον Λέοντα

Στρέφοντας την προσοχή μας κυρίως σε ότι αφορά την προσωπική μας ζωή. Αλλά και τα παιδιά, καλλιτεχνικά ενδιαφέροντα που ανεβάζουν την ψυχολογία μας. Είναι απαραίτητο να επικεντρωθούμε στα αισθηματικά μας σύμφωνα με το myastro. Καθώς μέσα από την σχέση αυξάνεται η αποφασιστικότητα και η αυτοπεποίθησή μας. Συναισθηματική γενναιοδωρία και πληρότητα δημιουργούν ένα ιδανικό περιβάλλον για δύο. Μέσα στο οποίο μπορούμε να περάσουμε υπέροχα με τον άνθρωπό μας.

Το εξάγωνο που σχηματίζει με τον Άρη στους Διδύμους μας δραστηριοποιεί από κοινού με τον σύντροφό μας. Κοντινές αποδράσεις, έξοδοι και στιγμές διασκέδασης αναπτερώνουν το ηθικό μας. Και μας δίνουν την ευκαιρία να απολαύσουμε κάθε λεπτό περνώντας μοναδικά με το πρόσωπο που αγαπάμε και την παρέα μας.