Ο Ήλιος περνάει στην Παρθένο επηρεάζοντας τα ζώδια του Μεταβλητού Σταυρού

Συντάκτης: Newsroom

23 Αυγούστου 2022 07:45

Η ρουτίνα επιστρέφει στην καθημερινότητα των ζωδίων του Μεταβλητού Σταυρού καθώς ο Ήλιος περνάει στην Παρθένο και σηματοδοτεί το τέλος της χαλαρότητας

Ο Ήλιος περνάει στην Παρθένο και η έλευση του στο συγκεκριμένο ζώδιο σηματοδοτεί την επιστροφή στον χώρο της δουλειάς. Αλλά και την καθημερινότητα που χαρακτηρίζει τη ζωή μας. Οι αυξημένες υποχρεώσεις και οι αγγαρείες που αναλαμβάνουμε το επόμενο χρονικό διάστημα απαιτούν πολύ καλό προγραμματισμό.Γιατί είναι απαραίτητο να ανταποκριθούμε σε πολλά ζητήματα ταυτόχρονα. Η μεθοδικότητα μας χαρακτηρίζει και μας δίνει την ευκαιρία να είμαστε αποτελεσματικοί, όμως αυτό δεν σημαίνει ότι μπορούμε να απαλλαγούμε από το άγχος και τη νευρικότητα που έρχονται στην επιφάνεια.

Προσοχή θα πρέπει να δείξουμε και επικριτικές διαθέσεις και υπερένταση που κάνουν την εμφάνισή τους. Αφού επηρεάζουν άμεσα τις σχέσεις στον χώρο της δουλειάς. Καλό είναι να μετριάσουμε τις αντιδράσεις μας. Για να μην φέρουμε σε δύσκολη θέση πρόσωπα με τα οποία συναναστρεφόμαστε σε καθημερινό επίπεδο. Επίσης το επόμενο διάστημα θα είναι ιδανικό να ασχοληθούμε με θέματα υγείας καθώς είναι απαραίτητο να περιποιηθούμε τον εαυτό μας.  Παράλληλα ένα πρόγραμμα διατροφής και άσκησης θα μας βοηθήσει να έχουμε υψηλά επίπεδα ενέργειας και ισορροπημένη ψυχολογία.

Η Σελήνη βρίσκεται στον Καρκίνο

Έτσι μας δίνει την δυνατότητα να βρισκόμαστε με πρόσωπα που έχουν παίξει καταλυτικό ρόλο στη ζωή μας. Τρυφερότητα και ζεστασιά δημιουργούν ένα ασφαλές περιβάλλον. Μέσα στο οποίο μπορούμε να εκφράσουμε συναισθήματα και σκέψεις. Εσωστρέφεια και κυκλοθυμία δεν αποκλείεται να μας προβληματίσουν. Καθώς επηρεάζουν τη διάθεσή μας. Καλό είναι να ελέγξουμε την συναισθηματική ένταση που κυρίως προέρχεται από ζητήματα του παρελθόντος που κάνουν και πάλι την εμφάνισή τους.

Η Σελήνη σε εξάγωνο με τον Ουρανό από τον Ταύρο μέσα στην ημέρα μας δίνει τη δυνατότητα να αξιοποιήσουμε ευκαιρίες που αφορούν την ακίνητη περιουσία. Είναι πιθανό να υπάρξουν προτάσεις που θα μας αιφνιδιάσουν θετικά σύμφωνα με το myastro. Οι οποίες θα αποδώσουν σημαντικά οικονομικά οφέλη. Παράλληλα, ξαφνικές επισκέψεις στον οικογενειακό χώρο θα μας ενθουσιάσουν. Καθώς έχουμε την ευκαιρία να συναντηθούμε με πρόσωπα που περνάμε όμορφα. Ξεφεύγοντας από κάθε δυσκολία που μπορεί να αντιμετωπίζουμε αυτό το χρονικό διάστημα.