Τα ζώδια του Μεταβλητού Σταυρού επηρεάζονται επικοινωνιακά από τη θέση του Ερμή

Συντάκτης: Newsroom

21 Αυγούστου 2022 07:45

Η αντίθεση του Ερμή από την Παρθένο με τον Ποσειδώνα στους Ιχθύες επηρεάζει επικοινωνιακά κυρίως τα ζώδια του Μεταβλητού Σταυρού

Τα ζώδια του Μεταβλητού Σταυρού είναι εύκολο να παρασυρθούν από μεγάλα λόγια και υποσχέσεις στον χώρο της δουλειάς. Γι’ αυτό οφείλουμε να είμαστε ιδιαίτερα προσεκτικοί στα πρόσωπα που εμπιστευόμαστε. Η ανάγκη να ωραιοποιήσουμε πρόσωπα και καταστάσεις, αλλά και να προχωρήσουμε σε σχέδια που μπορεί να φαίνονται ιδανικά δεν αποκλείεται να οδηγήσει σε λάθη. Πιθανό είναι να μας προσεγγίσουν πρόσωπα που θα προσπαθήσουν να μας κατευθύνουν κατά το δοκούν.

Είναι προτιμότερο να κρατήσουμε μικρό καλάθι σε ότι ακούμε για να μην απογοητευτούμε αργότερα από τις εξελίξεις. Παράλληλα, καλό είναι και εμείς να είμαστε μετριοπαθείς σε ότι εκφράζουμε και υποσχόμαστε. Αφού είναι πολύ πιθανό να μην μπορούμε να ανταποκριθούμε σε ότι δεσμευόμαστε. Σημαντικές συζητήσεις και διεκδικήσεις στο χώρο της δουλειάς καλό είναι να αποφευχθούν. Γιατί το πιθανότερο είναι να μην πραγματοποιηθούν.

Η Σελήνη παραμένει στους Διδύμους και το τρίγωνο που σχηματίζει με τον Κρόνο από τον Υδροχόο

Μας δίνει την ευκαιρία να ξεκινήσουμε την ημέρα με την λογική και την ωριμότητα να πρωταγωνιστούν. Πρόσωπα από κοντινό περιβάλλον θα μας στηρίξουν στους στόχους και φιλοδοξίες μας καθώς αναγνωρίζουν τη σκληρή προσπάθεια και την υπεύθυνη στάση μας.

Προσεκτικοί θα πρέπει να είμαστε μετά το μεσημέρι καθώς η Σελήνη σχηματίζει ταυ τετράγωνο με τον Ερμή από την Παρθένο και τον Ποσειδώνα από τους Ιχθύες οδηγώντας σε σπασμωδικές συμπεριφορές και απογοήτευση. Είναι προτιμότερο να αποφύγουμε σημαντικές επαφές σε ότι αφορά το εμπόριο και την επικοινωνία αφού δεν θα εξελιχθούν όπως περιμένουμε. Η αποφυγή συμφωνιών θα μας βοηθήσει να δούμε ξεκάθαρα τα πράγματα και να προλάβουμε καταστάσεις πριν προκύψουν σημαντικά λάθη.

Αργά το βράδυ η Σελήνη σχηματίζει εξάγωνο με τον Ήλιο στον Λέοντα αναπτερώνοντας το ηθικό μας σύμφωνα με το myastro. Η επικοινωνία με πρόσωπα που παίζουν σημαντικό ρόλο στη ζωή μας αυξάνει την αυτοπεποίθησή μας. Νέες γνωριμίες δεν αποκλείεται να προκύψουν που θα κεντρίσουν το ενδιαφέρον μας και θα οδηγήσουν σε κάτι καινούργιο στην προσωπική μας ζωή.