Ο Ερμής περνάει στον Ζυγό απογειώνοντας επικοινωνιακά τα ζώδια του αέρα και της φωτιάς

Συντάκτης: Newsroom

26 Αυγούστου 2022 07:45

Η αρμονία και η διάθεση για συμβιβασμούς κερδίζουν στην επικοινωνία. Καθώς ο Ερμής περνάει στον Ζυγό απογειώνοντας επικοινωνιακά τα ζώδια του αέρα και της φωτιάς

Η ανάγκη να κρατήσουμε ισορροπίες σε σχέσεις και συνεργασίες είναι εντονότερη από ποτέ από τη στιγμή που ο Ερμής περνάει στον Ζυγό. Δεν θα διστάσουμε να την εκφράσουμε μέσα από κάθε επικοινωνία και επαφή μας που καθίσταται καθοριστική για τις σχέσεις της ζωής μας. Η συγκεκριμένη διέλευση μας δίνει την δυνατότητα να προχωρήσουμε την εξισορρόπηση ζητημάτων και υποθέσεων. Από αυτά που μπορεί να μας απασχόλησαν το προηγούμενο χρονικό διάστημα. Βρίσκουμε την χρυσή τομή και αποφεύγουμε τριγμούς. Που επηρεάζουν άμεσα την προσωπική και επαγγελματική μας ζωή.

Νέες συνεργασίες δεν αποκλείεται να προκύψουν το επόμενο χρονικό διάστημα

Καθώς αντιλαμβανόμαστε πως μπορούμε να ικανοποιήσουμε πρόσωπα με τα οποία επιθυμούμε να συνεργαστούμε. Προσοχή θα πρέπει να δείξουμε σε κάθε είδους υποχωρητικότητα. Ενώ είναι εύκολο να εγκλωβιστούμε και να μην εκφράζουμε τις σκέψεις μας δημιουργώντας ανισότιμες σχέσεις και συνεργασίες.

Η Σελήνη παραμένει στον Λέοντα επικεντρώνοντας όλο μας το ενδιαφέρον σε ότι αφορά προσωπική ζωή. Αλλά και υποθέσεις που αφορούν τα παιδιά μας. Η σύνοδος που σχηματίζει με την Αφροδίτη στον Λέοντα και το τετράγωνο της με τον Ουρανό από τον Ταύρο τα ξημερώματα δημιουργούν εκρηκτικές καταστάσεις. Οφείλουμε να είμαστε ιδιαίτερα προσεκτικοί το πρωί για να μην υπάρξουν σπασμωδικές συμπεριφορές και εντάσεις που θα επηρεάσουν την σχέση μας. Καλά θα κάνουμε επίσης να μην επενδύσουμε σε οικονομικές υποθέσεις. Αφού οι συνθήκες είναι ρευστές και τα πράγματα μπορεί να ανατραπούν.

Μέσα στην ημέρα η Σελήνη σχηματίζει αντίθεση με τον Κρόνο στον Υδροχόο αναδεικνύοντας διάφορες και ψυχρότητα στην αισθηματική σας ζωή. Δεν αποκλείεται να νιώσουμε ότι το ταίρι μας δεν αντιλαμβάνεται τα συναισθήματά μας σύμφωνα με το myastro. Καλό είναι να αποφύγουμε σημαντικές συζητήσεις και αποφάσεις καθώς δεν είναι εύκολο να συμβαδίσουμε με τον άνθρωπο μας σε κοινές επιλογές. Ο ρεαλισμός και η ωριμότητα θα δώσουν τις απαραίτητες διεξόδους ώστε να αποφευχθούν δυσάρεστες στιγμές που θα προκαλέσουν απογοήτευση.