Η Σελήνη βρίσκεται στον Λέοντα ευνοεί τα ζώδια της φωτιάς και του αέρα

Συντάκτης: Newsroom

25 Αυγούστου 2022 07:45

Η αγάπη έχει πρωταγωνιστικό ρόλο στη ζωή μας καθώς η Σελήνη βρίσκεται στον Λέοντα λειτουργώντας ευνοϊκά για τα ζώδια της φωτιάς και του αέρα

Η προσωπική μας ζωή έρχεται στο προσκήνιο ενώ η Σελήνη βρίσκεται στον Λέοντα. Συγκεκριμένα φωτίζεται η ανάγκη μας για πάθος, περιπέτεια, όμορφες στιγμές με τον άνθρωπό μας. Χαιρόμαστε τις απολαύσεις της ζωής και επιδιώκουμε να διασκεδάσουμε με πρόσωπα που περνάμε μοναδικά μαζί τους. Διακοπές και αποδράσεις μπαίνουν στο πρόγραμμα μας αφού μας ανανεώνουν και ανεβάζουν κατακόρυφα το κέφι μας. Το φλερτ αυξάνει την αυτοπεποίθησή μας και μας φέρνει σε επαφή με πρόσωπα που κεντρίζουν το ενδιαφέρον μας.

Επιδιώκουμε να κατακτήσουμε το αντικείμενο του πόθου μας με κάθε τρόπο, πιστεύοντας στον εαυτό μας και σε αυτά που μπορούμε να προσφέρουμε. Προσοχή θα πρέπει να δείξουμε σε υπερβολές και εγωκεντρικές συμπεριφορές που θα ενοχλήσουν έντονα. Η διάθεση για προβολή μπορεί να οδηγήσει σε λάθος κινήσεις και πομπώδεις εκφράσεις που θα προκαλέσουν δυσαρέσκεια. Είναι προτιμότερο να κρατήσουμε το μέτρο διατηρώντας τις ισορροπίες με πρόσωπα που είναι απαραίτητα για εμάς.

Η Σελήνη μέσα στην ημέρα σχηματίζει τρίγωνο με τον ανάδρομο Δία από τον Κριό αυξάνοντας κατακόρυφα την αισιοδοξία

Έχουμε την δυνατότητα να πάρουμε πρωτοβουλίες σε προσωπικό και επαγγελματικό επίπεδο. Παράλληλα να έρθουμε πιο κοντά από ποτέ στους στόχους μας. Λόγω της ανάδρομης πορείας του Δία δεν αποκλείεται να έρθουν στο προσκήνιο παλαιότερες προτάσεις για συνεργασίες. Μόνο που τώρα μπορούμε να τις αξιοποιήσουμε. Ας δώσουμε στην ευκαιρία σε κάτι καινούργιο να ανανεώσει την επαγγελματική μας ζωή. Γιατί μέσα από κάθε νέο βήμα είναι βέβαιο πως οδηγούμαστε προς την προσωπική μας εξέλιξη.

Προσκλήσεις για πάρτι και καλλιτεχνικές εκδηλώσεις θα μας φέρουν σε επαφή με πρόσωπα που μας ενθουσιάζουν σύμφωνα με το myasto Ο αισθησιασμός απογειώνει την επιθυμία για νέες αρχές στην αισθηματική μας ζωή. Στην ήδη υπάρχουσα σχέση μας η ημέρα μπορεί να προσφέρει μοναδικές στιγμές. Καθώς μας δίνεται η ευκαιρία να ξεπεράσουμε πιθανές εντάσεις. Αλλά και να στρέψουμε το βλέμμα μας στο μέλλον από κοινού με το ταίρι μας.