Σασμός: Το ένοχο παρελθόν του Παύλου Βρουλάκη και ο θάνατος που διέλυσε τον γάμο του

Συντάκτης: Newsroom

27 Αυγούστου 2022 08:33

Σασμός: Το ένοχο παρελθόν του Παύλου Βρουλάκη και ο θάνατος που διέλυσε τον γάμο του

Ο ερχομός του στον Σασμό φέρνει μεγάλες ανατροπές. Ο Παύλος Βρουλάκης όχι μόνο δεν είναι νεκρός όπως όλοι πίστευαν αλλά επιστρέφει διψασμένος για εκδίκηση.

Στον Σασμό η παρουσία του Παύλου μόνο τρόμο μπορεί να προκαλέσει. Όσο κι αν εκείνος προσπαθεί να τους καθησυχάσει όλους, δείχνοντας ένα ήρεμο και καλοσυνάτο πρόσωπο. Η αλήθεια είναι τελείως διαφορετική. Έρχεται διψασμένος για αίμα, αυτό των Βρουλάκηδων, για τους θανάτους του Πετρή και του Άγγελου. Για τη δολοφονία του Μάρκου πήρε το αίμα του πίσω σκοτώνοντας τον άνδρα της Καλλιόπης. Τώρα ποιοι έχουν σειρά;

Ο Παύλος Βρουλάκης όμως εκτός από τη δολοφονία του Μάρκου που τον ανάγκασε με τη βοήθεια του παπά να φύγει από την Κρήτη, κρύβει ακόμη ένα μεγάλο μυστικό. Ένα ένοχο μυστικό που το ξέρει εκείνος και η πρώην σύζυγός του, Αιμιλία. Και είναι ο λόγος που χώρισαν. Τους δύο ρόλους ερμηνεύουν ο Στέλιος Μάινας και η Γιώτα Φέστα.

Ένα χτύπημα της μοίρας ήταν η αιτία που το ζευγάρι δεν είναι πλέον μαζί. Ήταν παντρεμένοι για πολλά χρόνια, αλλά ο θάνατος του γιου τους αποτέλεσε βαθύτατο πλήγμα. Από το οποίο ουσιαστικά δεν συνήλθαν ποτέ. Αυτός ο θάνατος ήταν η αιτία που απομάκρυνε το ζευγάρι και τους οδήγησε στον χωρισμό.

Μετά από κάποια χρόνια ο Παύλος θεωρήθηκε νεκρός και η Αιμιλία παντρεύτηκε τον Δημήτρη Μαραθάκη που θα κληθεί να ενσαρκώσει ο Μάνος Πετούσης. Ο Δημήτρης και ο Παύλος ήταν αδελφικοί φίλοι. Και η φιλία του με την Αιμιλία εξελίχθηκε σε έρωτα και σε γάμο.

Παρόλο όμως που ο γάμος της με τον Δημήτρη είναι ήρεμος και ευτυχισμένος, όταν συναντά ξανά τον Παύλο μετά από πολλά χρόνια, μαθαίνει την αλήθεια για το παρελθόν και οι παλιές πληγές ανοίγουν ξανά.

Εκείνη είναι εισαγγελέας, ο Δημήτρης γιατρός και ο ερχομός του Παύλου αναστατώνει τη ζωή τους. Ο Παύλος Βρουλάκης και η Αιμιλία Ξενάκη είναι δύο ρόλοι που θα εξελιχθούν σε κομβικοί στον δεύτερο κύκλο της σειράς του Alpha.