Δούκισσα – Λιάγκας: Η πρώτη συνάντηση έλυσε τις διαφορές τους; Έχουμε την απάντηση

Συντάκτης: Newsroom

27 Αυγούστου 2022 08:40

Δούκισσα - Λιάγκας: Η πρώτη συνάντηση έλυσε τις διαφορές τους; Έχουμε την απάντηση

H ανακοίνωση ήρθε για τη Δούκισσα Νομικού από τον ΑΝΤ1, αν και η αλήθεια είναι ότι καθυστέρησε πολύ. Και σίγουρα δεν έφταιγε το γεγονός ότι η παρουσιάστρια απολάμβανε τις διακοπές της στις Κυκλάδες με ορμητήριό της φυσικά τη Μύκονο.

Η Δούκισσα Νομικού υπέγραψε και θα είναι μέλος του Πρωινού με τον Γιώργο Λιάγκα. Βέβαια, προσέχοντας την ανακοίνωση του σταθμού δεν αναφέρεται καθόλου στο Πρωινό. Μιλάει γενικά για την ψυχαγωγική ζώνη του. Βέβαια, αυτό μπορεί να σημαίνει ότι η παρουσιάστρια μπορεί να χρησιμοποιηθεί από το κανάλι και σε άλλο κόνσεπτ εκτός του Πρωινού.

Όλο το ρεζουμέ της υπόθεσης είναι η πρώτη συνάντηση της Δούκισσας με τον Λιάγκα. Γιατί πρέπει να γίνει και φωτογράφηση για τα διαφημιστικά και την προώθηση της εκπομπής, μην το ξεχνάτε αυτό. Όπως δεν πρέπει να ξεχνάτε ότι ο Λιάγκας έκανε την πρώτη σύσκεψη της ομάδας του, ώρες πριν ανακοινωθεί από τον ΑΝΤ1 η Δούκισσα.

Λες και αν γινόταν η πρώτη σύσκεψη μετά την ανακοίνωση της συμφωνίας με τη Νομικού θα είχε χαθεί πολύτιμος χρόνος. Τέλος πάντων αυτά είναι ενδοοικογενειακά θέματα και τη λύση καλείται να τη βρει ο ΑΝΤ1. Όπως πρέπει να βρεθεί λύση και σε άλλα μικροζητήματα που μπορούν πάντως να κάνουν τη διαφορά.

Γιατί αυτό που διαρρέει και δεν έχει διαψευστεί είναι ότι οι σχέσεις Λιάγκα – Δούκισσας μόνο εξαιρετικές δεν μπορούν να χαρακτηριστούν. Ούτε διαψεύστηκε ότι ο Λιάγκας ήθελε άλλη παρουσιάστρια δίπλα του στο Πρωινό. Ούτε ότι η Δούκισσα δεν έβαζε την υπογραφή της γιατί περίμενε εγγυήσεις ότι δεν θα ήταν… γλάστρα για να συμπληρώνει την εκπομπή. Γιατί ο Λιάγκας ονειρεύεται το Πρωινό ως one man show.

Στην πρώτη συνάντηση το κλίμα φάνηκε να είναι καλό, αλλά πίσω από τα χαμόγελα για χάρη του φωτογραφικού φακού κανείς δεν ξέρει τι γίνεται.

Ποια είναι τα μικροζητήματα που πρέπει να λυθούν ακόμα ανάμεσά τους; Ακόμα δεν έχει διευκρινιστεί εάν η Δούκισσα θα παρίσταται σε όλη τη διάρκεια της εκπομπής ή θα λέει την πρώτη «καλημέρα» μετά τις 11 και μισή οπότε θα βγαίνουν η μαγειρική, η αστρολογία και τα εμπορικά θέματα της εκπομπής. Θα είναι ή όχι παρούσα και στις συνεντεύξεις; Και οι δύο ξέρουν καλά ότι αυτό είναι βασικό κομμάτι της εκπομπής. Και οι δύο είναι πολύ έμπειροι. Θα δεχθεί η Δούκισσα να είναι εκτός από αυτό; Η συνέχεια επί της οθόνης.