Η Σελήνη παραμένει στην Παρθένο επηρεάζοντας τα ζώδια του Μεταβλητού Σταυρού

Συντάκτης: Newsroom

29 Αυγούστου 2022 07:45

Η καλή επικοινωνία και η θέληση για βελτίωση των σχέσεων είναι σε καλό στάδιο καθώς η Σελήνη παραμένει στην Παρθένο και βοηθά από τη θέση αυτή

Η Σελήνη παραμένει στην Παρθένο μέχρι το μεσημέρι επηρεάζοντας κυρίως τα ζώδια του Μεταβλητού Σταυρού (Δίδυμοι, Παρθένος, Τοξότης, Ιχθύες).

Έχουμε την δυνατότητα να τακτοποιήσουμε υποθέσεις και να κλείσουμε ζητήματα που αφορούν το χώρο της δουλειάς που θα μας απαλλάξουν από το άγχος για τη νευρικότητα. Προσοχή θα πρέπει να δείξουμε μετά τα μεσάνυχτα. Καθώς η Σελήνη σχηματίζει αντίθεση με τον Ποσειδώνα από τους Ιχθύες αλλοιώνοντας την πραγματικότητα στον μέγιστο βαθμό. Πιθανό είναι να υπάρξουν εξιδανικευμένες καταστάσεις και έντονη απογοήτευση. Αντιφατικά συναισθήματα που δεν μας επιτρέπουν να λειτουργήσουμε ρεαλιστικά.

Το πρωί η Σελήνη σχηματίζει τρίγωνο με τον Πλούτωνα στον Αιγόκερω ενδυναμώνοντας την ψυχή μας και δίνοντάς μας αποφασιστικότητα. Σημαντικές εξελίξεις σε επαγγελματικές επιλογές δεν αποκλείεται να φέρουν πιο κοντά από ποτέ την επαγγελματική καταξίωση. Καθώς αναγνωρίζεται η προσφορά, η υπεύθυνη στάση, η εργατικότητα μας.

Μετά το μεσημέρι η Σελήνη περνάει στον Ζυγό

Επικεντρώνοντας την προσοχή μας κυρίως στις σχέσεις και τις συνεργασίες που παίζουν καθοριστικό ρόλο. Η ανάγκη να συμβαδίσουμε με τους γύρω μας και να γίνουμε αποδεκτοί για αυτό που είμαστε είναι εντονότερη από πότε. Επιθυμούμε την αποδοχή των άλλων, γι’ αυτό δεν διστάζουμε να βάλουμε σε δεύτερη μοίρα προσωπικές επιθυμίες και ανάγκες ώστε να υπάρξει αρμονία. Έντονο φλερτ και εξωστρέφεια θα μας φέρουν σε επαφή με πρόσωπα που θα εκφράσουν έντονο ενδιαφέρον και μπορεί να μας οδηγήσουν σε μία νέα σχέση όπου η συντροφικότητα θα είναι το κυρίαρχο χαρακτηριστικό της.

Η σύνοδος της Σελήνης με τον Ερμή στον Ζυγό δημιουργεί ιδανικές συγκυρίες για να προχωρήσουμε σε επαγγελματικές συνεργασίες και συμφωνίες. Σοβαρές ιδέες και προτάσεις θα εκφραστούν και θα γίνουν αποδεκτές από όλα τα μέρη οδηγώντας σε ομαλές διαπραγματεύσεις. Αργότερα, σχηματίζει τρίγωνο με τον Άρη από τους Διδύμους που εκτοξεύει την ενεργητικότητά μας σύμφωνα με το Myastro. Έντονη κοινωνική ζωή και διασκέδαση απογειώνουν την ψυχολογία μας. Ενώ παράλληλα ερχόμαστε σε επαφή με πρόσωπα που μας ενθουσιάζουν με τον τρόπο που εκφράζονται και τις γνώσεις τους.