Ηλιάνα Μαυρομάτη: Ποιά είναι η ενζενί που διχάζει Μπισμπίκη-Στάνκογλου

Συντάκτης: Newsroom

8 Σεπτεμβρίου 2022 19:30

Η Ηλιάννα Μαυρομάτη είναι η ενζενί που θα μας απασχολήσει αυτή τη σεζόν καθώς πρωταγωνιστεί σην τηλεοπτική σειρά «Αυτή η νύχτα μένει».

Η Ηλιάννα Μαυρομάτη είναι κόρη δύο αξιόλογων ηθοποιών, του Βασίλη Μαυρομάτη και της Λίλας Καφαντάρη, η οποία δεν αντιστάθηκε στις Σειρήνες της υποκριτικής, αν και η ίδια είχε κλίση στις θετικές επιστήμες. Από τότε που θυμάται τον εαυτό της ήταν πάντα μπλεγμένη με καλλιτεχνικά δρώμενα, ενώ πριν ακόμα ενηλικιωθεί παρακολουθούσε μαθήματα υποκριτικής ως ακροάτρια στη σχολή του Βασίλη Διαμαντόπουλου.

Η νεαρή ηθοποιός έχει παίξει με αξιόλογους ηθοποιούς στο θέατρο,μεταξύ άλλων τον Νικήτα Τσακίρογλου, τον Γιώργο Κιμούλη, τον Σπύρο Μάινα, την Αλεξάνδρα Αϊδίνη και την Κόρα Καρβούνη, έχει σκηνοθετήσει τη δική της παράσταση, έχει διατελέσει βοηθός σκηνοθέτη στην παράσταση «Ολεάννα» και τα τελευταία χρόνια προετοιμάζει μαθητές για να μπουν σε δραματικές σχολές.

Έχει υποψηφιότητα για Καρφίτσα «Μελίνα Μερκούρη», έχει καταπιαστεί με τη σκηνοθεσία και φέτοσ φαίνεται να είναι η χρονιά της αφού  θα πρωταγωνιστήσει στη σειρά «Αυτή η νύχτα μένει», όπου συμφωνα με πληροφορίες θα γίνει το μήλο τησ έριδοσ μεταξύ του Γιάννη Στάνκογλου και τουΒασίλη Μπισμπίκη.

 

Κι ενώ τα φώτα της δημοσιότητας έπεφταν πάνω της από μικρή εκείνη στην προσωπική της ζωή είναι χαμηλών τόνων, αποφεύγει τις δημόσιες σχέσεις και επικεντρώνεται στη μεγάλη της αγάπη: την υποκριτική.

Το θέατρο το ξέρει πολύ καλά από όλες του τις πλευρές, καθώς είναι κόρη ηθοποιών, ενώ προσπάθησε κάποια στιγμή να παραστρατήσει σπουδάζοντας στο τμήμα Φυσικής στην Αγγλία. Τελικά, η ίδια συνειδητοποίησε πως η πορεία της ήταν προδιαγεγραμμένη και το καλλιτεχνικό DNA είχε φωλιάσει για τα καλά μέσα της. Όσο και αν φλέρταρε με έναν άλλον κόσμο, το θέατρο ήταν η μοίρα της…

Στην τηλεόραση έχει συμμετάσχει σε αυτοτελή επεισόδια σε σειρά του Πάνου Κοκκινόπουλου, στο Λίτσα.com και φέτος, αφού την «κέντρισε» το σενάριο και ολόκληρη η παραγωγή, θα έχει τον πρωταγωνιστικό ρόλο σε σίριαλ του Alpha, ταξιδεύοντάς μας πίσω στην εποχή των 80s όπου μεσουρανούσαν τα μπουζούκια.