Γεια the musical: Το άλμπουμ του Φοίβου και το λαμπερό καστ που θα δώσει ζωή στα τραγούδια του

Συντάκτης: Newsroom

27 Σεπτεμβρίου 2022 22:16

Το «Γεια» ένα από τα πλέον επιτυχημένα, εμβληματικά άλμπουμ της τελευταίας 20ετίας γίνεται μιούζικαλ σε σενάριο και σκηνοθεσία Δημήτρη Μαλισσόβα.

Τα τραγούδια που αγαπήθηκαν τόσο από το κοινό που συγκέντρωσαν περισσότερες από 90.000.000 προβολές στο youtube και  10.000.000 streams στο spotify, έρχονται στη σκηνή σε μία παράσταση που θα αφήσει εποχή.

Πρόκειται για μια  υπερπαραγωγή με την υπογραφή της People Entertainment Group, η οποία μας παρουσιάζει για πρώτη φορά στην Ελλάδα ένα ελληνικό, πρωτότυπο musical στηριγμένο σε ένα και μόνο album! Ένα album βέβαια που άφησε εποχή κάνοντας επιτυχίες όλα τα τραγούδια που περιείχε! Οι πρώτες πληροφορίες που διέρρευσαν αναφέρουν ότι στο καστ των καλλιτεχνών που συμμετέχουν περιλαμβάνονται δύο ηχηρά, λαμπέρα ονόματα καλλιτεχνών: Η Αλέκα Κανελλίδου και η Αλεξάνδρα Παλαιολόγου.

Πριν από 21 χρόνια, ο διπλός τότε δίσκος περιελάμβανε 21 νέα τραγούδια. Το “Γειά” με την κυκλοφορία του έγινε τέσσερις φορές πλατινένιο μόλις μέσα σε έντεκα ημέρες. Μάλιστα, το 2002, ο δημιουργός και η ερμηνεύτρια του κομματιού που έγινε παγκόσμιο hit παρέλαβαν το βραβείο για τις “καλύτερες πωλήσεις Έλληνα Καλλιτέχνη στον κόσμο” στα World Music Awards στο Moνακό.
Το άλμπουμ περιείχε συνολικά 21 τραγούδια, κομμάτια τα οποία έχουν επιρροές από πολλά μουσικά στυλ. Στο δίσκο περιλαμβάνονταν, μεταξύ άλλων, οι επιτυχίες «Λάθος Άνθρωπος», «Όλο Λείπεις», «Ανάβεις Φωτιές», «Όλα οδηγούν σε σένα», «Αχ καρδούλα μου», «Θέλω να σε δω», «Έλα», «Δέστε μου τα μάτια» και φυσικά το διαχρονικό «Χριστούγεννα».
Η αγγλόφωνη εκδοχή του τραγουδιού – που μεταφράστηκε σε Gia- κατέκτησε τα dance charts των ΗΠΑ και της Μεγάλης Βρετανίας και έγινε Νο 1.

Το άλμπουμ αλλά και τα τραγούδια του συγκεκριμένου άλμπουμ ξεχωρίζουν μέχρι σήμερα, συγκεντρώνοντας περισσότερες από 90.000.000 προβολές στο YouTube αλλά και περισσότερα από 10.000.000 streams στο Spotify.

Ένα φαντασμαγορικό musical με αμέτρητες επιτυχίες. Οι παραστάσεις θα πραγματοποιηθούν στο θέατρο Ριάλτο.

Με το “Γειά – Τhe Μusical” επανέρχονται όλα τα αγαπημένα κομμάτια δυναμικά από τις αρχές του 2000 στο προσκήνιο σε μία παράσταση που όπως όλοι περιμένουμε θα αφήσει εποχή! Αυτό που μένει είναι να μάθουμε ποιοι θα είναι οι πρωταγωνιστές! Και εδώ υπάρχει και πολύ μυστήριο και πολύ παρασκήνιο.

Εκτός από τα κλασικά και αγαπημένα τραγούδια που θα ακούσουμε στο The Musical, ο Φοίβος βρίσκεται στο στούντιο ετοιμάζοντας μερικά ολοκαίνουργια κομμάτια που γράφονται ειδικά για την παράσταση και θα παρουσιαστούν για πρώτη φορά ζωντανά στο κοινό που θα την παρακολουθήσει.