Ξυλοδαρμός μοντέλου: «Θα σας σκοτώσω με τα ίδια μου τα χέρια», απειλούσε ο DJ

Συντάκτης: Συντακτική ομάδα

7 Φεβρουαρίου 2023 10:58

Σοκαριστικές λεπτομέρειες έρχονται στην επιφάνεια αναφορικά με την υπόθεση του γνωστού DJ, ο οποίος τα ξημερώματα της Κυριακής φέρεται να επιτέθηκε στο μοντέλο πρώην σύντροφό του και στον άνδρα με τον οποίο διατηρεί σχέση.

Η επίθεση έλαβε χώρα σε νυχτερινό κέντρο της Γλυφάδας, σύμφωνα με τις καταγγελίες. Ο πρώτος βρισκόταν με την παρέα του στον χώρο όπου αργότερα έφτασε και το ζευγάρι.

Ο 40χρονος DJ φέρεται να επιτέθηκε στο μοντέλο και να τη χτύπησε, ενώ αμέσως μετά όρμησε και στον σύντροφό της και τον δάγκωσε στο αυτί!

Αμέσως μετά το περιστατικό, το μοντέλο κατευθύνθηκε στο Αστυνομικό Τμήμα Γλυφάδας και κατέθεσε μήνυση.

Ένα συγκλονιστικό ηχητικό ντοκουμέντο από το επεισόδιο αποκάλυψε ο σταθμός Alpha. Σε αυτό ακούγεται ο DJ, σύμφωνα με το μοντέλο, να απειλεί: «Μη γυρίσεις στην Αθήνα εσύ και το άλλο το αρχ…, θα σας σκοτώσω με τα ίδια μου τα χέρια».

Το κανάλι έδειξε και φωτογραφίες της γυναίκας που είναι τραυματισμένη στο πρόσωπο, έπειτα από ξυλοδαρμό σε προγενέστερο χρόνο.

Σε δηλώσεις της στον Alpha, η 28χρονη γυναίκα, που είναι γνωστό μοντέλο, περιέγραψε το τι συνέβη και τις απειλές που ισχυρίζεται ότι δέχθηκε από τον πρώην σύντροφό της, με τον οποίο διατηρούσε δεσμό για επτά χρόνια.

«Όπως περπατούσα, απλά από το πουθενά ήρθε ένα χέρι και μου έριξε μπουνιά. Τα έχασα, σαν να μου έπεσε τούβλο στο κεφάλι», είπε αρχικά.

Και πρόσθεσε: «Με το που κοίταξα, είδα να πιάνεται στα χέρια ο πρώην μου με τον νυν, πήγα να τους χωρίσω. Με ξαναχτύπησε, με έσπρωξε κι έπεσα κάτω. Ο νυν μου δεν τον χτύπησε, τον είχε πιάσει κεφαλοκλείδωμα, απλά ο πρώην μου ήθελε να του δαγκώσει το αφτί και να του κόψει κομμάτι».

Πάντως, ο DJ αρνείται τις κατηγορίες.

Η υπόθεση, όπως είναι φυσικό, πήρε το δρόμο της Δικαιοσύνης. Τόσο ο DJ όσο και το μοντέλο εμφανίστηκαν ενώπιον του εισαγγελέα προκειμένου να δώσουν τις καταθέσεις τους.