Χριστίνα Κολέτσα: «Μου κάνουν προτάσεις γάμου κάθε ημέρα»!

Συντάκτης: Συντακτική ομάδα

28 Μαρτίου 2023 11:45

Η Χριστίνα Κολέτσα ήταν απολαυστική σε τηλεοπτική συνέντευξη που παραχώρησε.

Η γνωστή τραγουδίστρια Χριστίνα Κολέτσα ήταν καλεσμένη στην εκπομπή «The 2Night Show» του ΑΝΤ1, το βράδυ της Δευτέρας και μίλησε για όλα.

Η καλλιτέχνιδα εξομολογήθηκε στον παρουσιαστή Γρηγόρη Αρναούτογλου το «μπέρδεμα» που την έκανε να αφήσει πίσω τα όνειρά της, την αδυναμία που έχει στα ριάλιτι επιβίωσης καθώς και την περιπετειώδη καθημερινότητά της.

Όπως αποκάλυψε η ίδια, αναφερόμενη στο γιατί δεν έχει κάνει το επόμενο βήμα στην προσωπική της ζωή και αν έχει δεχτεί προτάσεις γάμου ανέφερε: «Μου έχουν κάνει άπειρες. Στα social media μου κάνουν κάθε ημέρα.

Αν υπήρχε κάποια σοβαρή περίπτωση, θα είχα παντρευτεί. Όταν ήμουν πάρα πολύ μικρή, για να είμαι ειλικρινής, ήταν το όνειρο της ζωής μου κι ήθελα να κάνω τρία παιδιά. Ήθελα να έχω οικογένεια».

Και συμπλήρωσε: «Περνώντας τα χρόνια, έφαγα τη μία απογοήτευση μετά την άλλη και σκέφτηκα ότι είναι καλύτερο να μην το κάνω. Δεν είχα ποτέ αυτήν την ανασφάλεια ότι πρέπει να το κάνω.

Ήθελα πάντα να κάνω πράγματα, τα οποία μετά από πολλή σκέψη ήξερα ότι θα κάνω και τους γύρω μου ευτυχισμένους. Να κάνω δύο παιδάκια και να μην μεγαλώσουν σωστά, δεν θα το έκανα ποτέ».

Στη συνέχεια τόνισε: «Φυσικά, φταίω εγώ που δεν ευδοκίμησαν οι σχέσεις. Επειδή έχω κάνει πολλά χρόνια ψυχανάλυση, έχω καταλάβει ότι οι επιλογές μας μάς καθορίζουν. Ο φόβος της δέσμευσης και της εγκατάλειψης με οδηγούσε σε λάθος επιλογές».

Ακόμη μίλησε για την ψυχανάλυση που έκανε για πολλά χρόνια και μάλιστα μαζί με τον «μύθο» Ματθαίο Γιωσαφάτ και τόνισε ότι χάρη στη βοήθειά του κατάφερε να κάνει μεγάλη πρόοδο στην αυτοεξέλιξή της.

Ο Αρναούτογλου, από τη δική του πλευρά, την εξέπληξε κρατώντας στα χέρια του ένα ποίημα που έγραψε την εποχή που έκανε ψυχανάλυση με τον Γιωσαφάτ και η τραγουδίστρια δεν μπόρεσε να κρύψει τη συγκίνησή της.