Αφροδίτη Λιάντου – Αλέξανδρος Σκουρλέτης: συνεχίζουν τις βουτιές τους στην Ελαφόνησο (φωτογραφίες)

Συντάκτης: Newsroom

19 Αυγούστου 2022 09:50

Αφροδίτη Λιάντου - Αλέξανδρος Σκουρλέτης: συνεχίζουν τις βουτιές τους στην Ελαφόνησο (φωτογραφίες)

Η Αφροδίτη Λιάντου κι ο Αλέξανδρος Σκουρλέτης συνεχίζουν τα μπάνια τους στην Ελαφόνησο αυτή τη φορά απολαμβάνοντας τα καταγάλανα νερά

Το ζευγάρι της Γης της Ελιάς το περιμένουν πολλές περιπέτειες μέχρι να δούμε στις οθόνες μας αν θα καταλήξουν να είναι μαζί. Ωστόσο στην πραγματική ζωή η Αφροδίτη Λιάντου κι ο Αλέξανδρος Σκουρλέτης δείχνουν να τα έχουν βρει σε όλα τα επίπεδα. Έχουν περάσει το μεγαλύτερο μέρος του καλοκαιριού μαζί. Είναι οι δυο τους, είτε μαζί με τους συμπρωταγωνιστές τους από τη σειρά του Mega.

Και μπορεί τα κοινά τους φωτογραφικά στιγμιότυπα να είναι λίγα, όμως δεν σταματούν να κάνουν παράλληλες δημοσιεύσεις από τα ίδια μέρη. Οι προσωπικοί τους λογαριασμοί στο Instagram είχαν και πολύ πρόσφατα τέτοιες φωτογραφίες. Όπου οι δυο νέοι ηθοποιοί κάνουν τις βουτιές τους στο ίδιο μέρος.

Η Αφροδίτη Λιάντου έχει μιλήσει για τα γυρίσματα της Γης της Ελιάς

«Περνώ πολύ καλά και στα γυρίσματα. Δεν έχω καταλάβει κάτι να έχει αλλάξει τρελά, με χαιρετάει έξω ο κόσμος, με φωνάζουν Μυρτάλη και με ρωτάνε για εξελίξεις. Έχει τύχει να βγούμε παρέα και να λένε στον Λίαμ ‘πρόσεχε το κορίτσι’».

Η Μυρτάλη άλλαξε στην πορεία της σειράς

«Κανονικά θα έπρεπε να έχω πάει σε ένα ψυχιατρείο με όλα αυτά που έχω περάσει. Δε με επηρέασαν τόσο πολύ τα ερωτικά όσο τα άλλα που μου έχουν συμβεί. Είναι λογικό να έχω αλλάξει, θα ήταν περίεργο να μην έχω αλλάξει».

Η ίδια σημειώνει ότι και υποκριτικά έχει μάθει πολλά δίπλα στους σπουδαίους ηθοποιούς με τους οποίους συνεργάζεται.

«Δεν εκνευρίζομαι εύκολα και δε φωνάζω εύκολα. Ειδικά όταν έπαιζα με μεγάλους ηθοποιούς αισθανόμουν άβολα όταν τους φώναζα. Μετά τους ζητούσα συγγνώμη».

Η αγαπημένη ηθοποιός δήλωσε ότι δεν ξέρει πως θα εξελιχθεί η σειρά στο μέλλον. Αφού στον δεύτερο κύκλο όλα θα ανατραπούν, ενώ θα μπουν στη σειρά και νέοι ηθοποιοί. Οπότε οι νέοι χαρακτήρες θα διαμορφώσουν διαφορετικά το τοπίο και τις καταστάσεις στην Αρεόπολη.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Alex Skou (@alexandros_skourletis)