Αφροδίτη Λιάντου: Ποιος είναι ο πατέρας της και πρώην της Εβελίνας Παπούλια

3 Απριλίου 2022 15:47

Αφροδίτη Λιάντου: Ποιος είναι ο πατέρας της και πρώην της Εβελίνας Παπούλια

H Αφροδίτη Λιάντου, φέτος πρωταγωνιστεί στην σειρά του Ανδρέα Γεωργίου η «Γη της Ελιάς» στο Mega.

Αφροδίτη Λιάντου: Ποιος είναι ο πατέρας της και πρώην της Εβελίνας Παπούλια

Η μητέρα της ειναι η γνωστή ηθοποιός Εβελίνα Παπούλια και ο πατέρας της είναι ο Γιώργος Λιάντος. Ο πατέρας της Αφροδίτης Λιάντου είναι ηθοποιός και η φωνή του έχει παίξει σε αρκετές μεταγλωττίσεις.

Η Εβελίνα Παπούλια και ο Γιώργος Λιάντος γνωρίστηκαν στην παράσταση «Βίρα τις Άγκυρες. Παντρεύτηκαν το 1999 με πολιτικό γάμο, ενώ ήδη είχε γεννηθεί η κόρη τους Αφροδίτη.

Το επόμενο καλοκαίρι και παρά τις φήμες που ήθελαν το ζευγάρι να έχει χωρίσει έκαναν θρησκευτικό γάμο στην Επίδαυρο όπου η Εβελίνα κατέφθασε με ένα καΐκι. Δυο μήνες μετά τον γάμο τους χώρισαν οριστικά

Ο Γιώργος Λιάντος, παντρεύτηκε το 2016 για δεύτερη φορά, με πολιτικό γάμο τη θεατρολόγο και ηθοποιό Δήμητρα Βαμβακάρη, που βρισκόταν σε προχωρημένη εγκυμοσύνη και κουμπάρους τους Αιμίλιο Χειλάκη και Φωτεινή Μπαξεβάνη.

Τον Ιούνιο του 2017, σε ένα όμορφο εκκλησάκι στις Μηλιές Πηλίου, έκαναν τον θρησκευτικό τους γάμο και βάφτισαν τη λίγων μηνών κόρη τους, με κουμπάρους τη Γιάννα Παπαγεωργίου και τον Άγγελο Μπούρα.

Στο γάμο, ήταν η Εβελίνα Παπούλια μαζί με την κόρη τους Αφροδίτη Λιάντου.

 

Η γη της ελιάς spoiler: η Μυρτάλη φεύγει από το σπίτι

Η Μυρτάλη στη Γη της Ελιάς βρίσκεται σε απελπιστική κατάσταση. Την ώρα που ζούσε ένα μεγάλο έρωτα ήρθαν όλα τα πάνω κάτω. Και μάλιστα με τον πιο τραγικό τρόπο. Ο αγαπημένος της έφυγε από τη ζωή, γεμίζοντάς την πόνο και δάκρυα.

Γυρίζοντας στο σπίτι της τον είδε μέσα στα αίματα, νεκρό. Κάποιος τον είχε σκοτώσει. Η Μυρτάλη γυρίζει στο σπίτι, αλλά είναι σίγουρο ότι δεν μπορεί να μείνει εκεί. Όλα της θυμίζουν τον Νικήτα και τον φρικτό θάνατό του.

Έτσι παίρνει την απόφαση να φύγει. Το σπίτι αυτό δεν την χωράει, με τη λύση να βρίσκεται στη… φυγή! Η Μυρτάλη παθαίνει διαρκώς κρίσεις πανικού.

Το σημείο που εντόπισε τον Νικήτα νεκρό, την κυνηγάει διαρκώς. Το κενό που αισθάνεται μέσα της είναι τεράστιο και ο φόβος πως θα έρθει ξανά αντιμέτωπη με αυτό το θέαμα, δεν την αφήνει σε ησυχία.

Η Ιουλία βλέπει την ανιψιά της να βασανίζεται και αισθάνεται άσχημα. Προσπαθεί να της συμπαρασταθεί, να την πείσει πως όλα θα πάνε καλά, όμως είναι μάταιο. Η Μυρτάλη δείχνει άρνηση και αποφεύγει να πλησιάσει το σπίτι της, στην γη της ελιάς.

Έτσι, με την βοήθεια της Ιουλίας, η Μυρτάλη αναζητά νέο σπίτι, μακριά από την παλιά της γειτονιά. Θεία και ανιψιά παίρνουν τους δρόμους, αναζητώντας τη νέα οικεία που θα φιλοξενήσει την ηρωίδα της σειράς, για κάποιο χρονικό διάστημα.

Σταδιακά, το παλιό της διαμέρισμα αδειάζει. Μαζί με την Μαρίνα παλεύει να κάνει μία νέα αρχή, να σταθεί ξανά στα πόδια της, να ξεχάσει τα γεγονότα που την στιγμάτισαν. Λίγοι γνωρίζουν που μένει πλέον η Μυρτάλη. Ο Αλέξης μάχεται διαρκώς να ανακαλύψει τα ίχνη της…