Άγριες μέλισσες spoiler: άγρια μάχη για την περιουσία του Δούκα! Η Μυρσίνη δεν θέλει να του δώσει τίποτα

18 Δεκεμβρίου 2021 08:40

Άγριες μέλισσες spoiler: οριστικός χωρισμός για Δούκα και Μυρσίνη!

Φουντώνει ο πόλεμος ανάμεσα σε Δούκα και Μυρσίνη στις Άγριες Μέλισσες. Τα σκοτεινά μυστικά τους βγήκαν στη φόρα και πλέον οι δύο τους νιώθουν ξένοι μεταξύ τους.

Άγριες μέλισσες spoiler: άγρια μάχη για την περιουσία του Δούκα! Η Μυρσίνη δεν θέλει να του δώσει τίποτα.

Ο Δούκας δεν διστάζει να τραβήξει το σχοινί και να της ζητήσει να του μεταβιβάσει την περιουσία τους. Η Μυρσίνη φυσικά το αρνείται ενώ συμμαχεί με τον Θέμη με σκοπό να μη γίνει αυτό που ζητάει ο άνδρας της.

Η κατάσταση στις Άγριες Μέλισσες δείχνει να είναι οριακή για το άλλοτε ευτυχισμένο και πανίσχυρο ζευγάρι. Ο Δούκας κολλημένος πλέον με το πρόσωπο της Αντιγόνης απομονώνει μέρα με την μέρα όλο και πιο πολύ την Μυρσίνη.

Η οποία γίνεται έξαλλη βλέποντας τον να απομακρύνεται από αυτή. Στο άκουσμα πως ο Δούκας της ζητάει την περιουσία ταράζεται καθώς όλα όσα της ανήκουν τα διαχειρίζεται αυτός και έτσι του λέει πως δεν θα πάρει τίποτα.

Το σπίτι στο οποίο μένουν τώρα στην Λάρισα ανήκει στην ίδια και ανά πάσα στιγμή μπορεί να τον πετάξει έξω. Έτσι αποφασίζει να συνεργαστεί με τον Θέμη, που από την αρχή έδειξε το ενδιαφέρον του προς το πρόσωπό της με σκοπό να περάσει όλη περιουσία στα χέρια της. Έτσι μια ιερή συμμαχία ξεκινά στις Άγριες Μέλισσες ανάμεσα στην Μυρσίνη και τον Θέμη με στόχο την περιουσία του Δούκα.