Άγριες Μέλισσες spoiler: «Έκλεισε ένας αιματηρός κύκλος και ο επόμενος θα φέρει τη λύση και την κάθαρση»

Δημοσιεύθηκε: 19 Ιουνίου 2021 19:15
Άγριες Μέλισσες spoiler: «Έκλεισε ένας αιματηρός κύκλος και ο επόμενος θα φέρει τη λύση και την κάθαρση»

Άγριες Μέλισσες spoiler: το συγγραφικό δίδυμο των Άγριων Μελισσών δίνει τη σύνδεση του δεύτερου και του τρίτου κύκλου της σειράς.

Άγριες Μέλισσες spoiler: «Έκλεισε ένας αιματηρός κύκλος και ο επόμενος θα φέρει τη λύση και την κάθαρση».

Δίνετε σημασία στα σχόλια που γράφουν στα Social media; Σας «κατευθύνουν» στις εξελίξεις τα σχόλια και οι επιθυμίες των χιλιάδων φανατικών τηλεθεατών;

«Όσο κι αν στενοχωρήσουμε κάποιους, η απάντηση θα είναι κατηγορηματική. Ποτέ δεν «κατευθυνόμαστε» από τα σχόλια. Βρισκόμαστε πάντα αρκετά μακριά από τις προβολές, δηλαδή οι αποφάσεις έχουν ήδη ληφθεί, τα σενάρια έχουν γραφτεί πολύ πριν το παρακολουθήσετε. Από κει και πέρα, τα βλέπουμε τα σχόλια, τα διαβάζουμε, αφουγκραζόμαστε τι ζητάνε, αν όμως τα δείτε προσεκτικά, ο καθένας ζητάει κάτι διαφορετικό.

Και να ήθελε ένας δημιουργός, δεν θα μπορούσε να τους ικανοποιήσει όλους και, κατά τη γνώμη μας, θα ήταν και λάθος να το κάνει. Μια σειρά μυθοπλασίας σε καλεί να μπεις σε έναν άλλον κόσμο και ιδανικά θα καταφέρει να σε συγκινήσει, να σε κάνει να ταυτιστείς, να σε χαροποιήσει, να σε θυμώσει. Αν ο θεατής είχε τη δύναμη να αλλάξει τις εξελίξεις, θα χανόταν το ίδιο το νόημα της μυθοπλασίας. Επίσης να πούμε ότι το φετινό φινάλε ήταν καταιγιστικό. Έκλεισε ο αιματηρός κύκλος που άνοιξε το 1958 και έχουμε τη λύση που προσδοκούσαμε. Όμως αυτό που πρέπει να θυμόμαστε είναι ότι στις ιστορίες η κάθαρση έρχεται στο τέλος. Και το τέλος των «Μελισσών» δεν είναι αυτή τη χρονιά…»

Αλήθεια, έχοντας κάνει και οι δυο σας πολλές σειρές στο παρελθόν, περιμένατε ότι μια σειρά εποχής, ένα «ελληνικό γουέστερν», θα αγαπηθεί τόσο πολύ από τον κόσμο;

«Κανείς μας δεν περίμενε αυτή την απήχηση. Το ελπίζαμε, το παλεύαμε, αλλά η ανταπόκριση ήταν πολύ παραπάνω από αυτό που περιμέναμε. Η στήριξη του κόσμου μας έκανε όλους να θέλουμε να γινόμαστε καλύτεροι, να μην τους απογοητεύσουμε. Και αυτό είναι το πρωταρχικό μέλημα μας και για του χρόνου».

Τι πιστεύετε ότι ήταν αυτό που έκανε τόσο αγαπητές τις «Άγριες μέλισσες»;

«Πολλοί παράγοντες οδήγησαν στην επιτυχία της σειράς. Για να βγει ένα καλό αποτέλεσμα στη δουλειά μας, είναι απαραίτητο να συνεισφέρουν τα μέγιστα όλοι οι συντελεστές. Σκηνοθέτες, ηθοποιοί, τεχνικοί, άνθρωποι μπροστά και πίσω από τις κάμερες πρέπει να ταιριάζουν μεταξύ τους και να πιστεύουν σε αυτό που κάνουν. Αυτό συνέβη, κατά τη γνώμη μας, στις «Άγριες μέλισσες» και είμαστε ευγνώμονες γι’ αυτό». Είπαν στο Τηλέραμα.