Άγριες μέλισσες spoiler: η Ρένα χωρίζει Κωνσταντή και Δρόσω!

13 Μαρτίου 2022 08:40

Άγριες μέλισσες spoiler: ποιος ξεσκεπάζει τον ύποπτο ρόλο Δάκη και Ρένας

Καταιγιστικές εξελίξεις στις Άγριες Μέλισσες, ειδικά για το ζευγάρι Κωνσταντής και Δρόσω. Η Ρένα είναι αποφασισμένη να τους χωρίσει. Σας αποκαλύψαμε ότι ένα πρωτοσέλιδο δημιούργησε τεράστιο πρόβλημα και πλέον κανείς δεν γνωρίζει τι ξημερώνει η επόμενη μέρα.

Άγριες μέλισσες spoiler: η Ρένα χωρίζει Κωνσταντή και Δρόσω!

Κωνσταντής και Δρόσω θα φτάσουν για ακόμα μια φορά ένα βήμα πριν το χωρισμό. Και αυτή τη φορά η Δρόσω θα είναι εκείνη που θα φταίει. Όχι όμως και η μόνη. Η Ρένα έχει βάλει το χεράκι της για να χωρίσει το ζευγάρι. Και έχει τους δικούς της λόγους.

Η Ρένα είναι εκείνη που οργάνωσε όλο το σκηνικό με το πρωτοσέλιδο. Αλλά και τη φωτογραφία που απεικονίζει την Δρόσω μαζί με τον Δάκη σε τρυφερά τε τα τετ λέγοντας κιόλας πως πρόκειται για ένα νέο ζευγάρι. Ποιος όμως είναι ο σκοπός της;

Ο λόγος που το κάνει αυτό η Ρένα είναι να απομακρύνει τον μελλοντικό σύζυγό της, Νικηφόρο από τις αδελφές Σταμίρη. Αυτό αναφέρουν πληροφορίες του περιοδικού TiVi και της δημοσιογράφου Γιάννας Παπανικολάου. Ο βασικός στόχος της είναι η Ασημίνα, αλλά αφού δεν τα έχει καταφέρει ακόμα με εκείνη βάζει στο στόχαστρό της τη Δρόσω.

Η τελευταία και ο Κωνσταντής θα έχουν έναν πολύ μεγάλο καυγά. Και το ζευγάρι θα χωρίσει, αφού λένε έπειτα από αυτό ότι δεν μπορούν να συνεχίσουν μαζί.

Η Ρένα δείχνει να είναι αδίστακτη. Και θα κάνει τα πάντα για να πετύχει τον σκοπό της και να κρατήσει δίπλα της τον δικηγόρο. Θα τα καταφέρει;

Όσο για τη Δρόσω με τον Κωνσταντή θα περάσουν πάρα πολύ δύσκολα τον αμέσως επόμενο καιρό. Ειδικά ο Σεβαστός θα καταρρεύσει και θα ξεκινήσει πάλι το ποτό. Και πλέον θα κινδυνεύσει άμεσα η ζωή του. Θα τραβήξει σε ένα δρόμο που δεν θα υπάρχει γυρισμός; Η συνέχεια αναμένεται με εξαιρετικό ενδιαφέρον.