Αιμίλιος Χειλάκης για Αλέξη Κούγια: «Με ενόχλησε ο τρόπος που διαχειρίστηκε τα φερόμενα ως θύματα στη δίκη Λιγνάδη»

Συντάκτης: Newsroom

30 Ιουνίου 2022 11:14

Ο Αιμίλιος Χειλάκης μίλησε στην πρωινή εκπομπή του ANT1 και αναφέρθηκε στην υπόθεση του Δημήτρη Λιγνάδη αλλά ήταν ιδιαίτερα επικριτικός στον τρόπο που χειρίστηκε ο Αλέξης Κούγιας τα φερόμενα ως θύματα του ηθοποιού.

Ο Αιμίλιος Χειλάκης μίλησε για την περίοδο της καραντίνας για τα νέα επαγγελματικά του σχέδια αλλά αναφέρθηκε και στις αποκαλύψεις στον χώρο του θεάτρου

«Ήταν πάρα πολύ ωραίος χειμώνας, είμαι ευτυχής που τον έζησα. Ήμουν με εξαιρετικούς συναδέλφους σε μία σπουδαία σειρά με έναν ρόλο που ήταν πρόκληση και το ευχαριστήθηκα.

Έχει φτάσει η ώρα να αποφανθεί η δικαιοσύνη. Ό,τι κι αν ακουστεί, είμαστε έτοιμοι να το ακούσουμε. Αν ο Δημήτρης έχει κάνει όλα αυτά που έχει κάνει, θα πρέπει να τιμωρηθεί, αν δεν τα έχει κάνει, θα αθωωθεί. Θα περιμένουμε την απόφαση του δικαστηρίου, επιτέλους για να σταματήσουν όλα τα υπόλοιπα από δίπλα τα οποία δεν έκαναν καλό σε κανέναν. Κάθε δήλωση που γίνεται γι’ αυτό το ζήτημα, είναι σκληρή και δύσκολη.

Δεν υπέγραψα την επιστολή κατά του Αλέξη Κούγια, θεωρώ ότι δεν ήταν άξια η υπεράσπιση από εκείνον. Με ενόχλησε ο τρόπος που διαχειρίστηκε τα φερόμενα ως θύματα του φερόμενου ως βιαστή».