Αλέκος Αλεξανδράκης: Ο γιος του Βάσσιας έχει τα μάτια του

4 Μαρτίου 2020 16:56

Αλεξαν

Ο Αλέκος Αλεξανδράκης εκτός από κορυφαίος ηθοποιός, υπήρξε και ένας από τους πιο ελκυστικούς άνδρες της εποχής του. Χαρισματικός και γοητευτικός, ο Αλέκος Αλεξανδράκης αγαπήθηκε και αγάπησε πολλές γυναίκες, αφού εκτός από τις μεγάλες του επιτυχίες ως ηθοποιός υπήρξε μεγάλος καρδιοκατακτητής.
Η προσωπική του ζωή ήταν πολυτάραχη και έκανε τέσσερις γάμους από τους οποίους απέκτησε δυο παιδιά. Ο γιος του Αλέκου Αλεξανδράκη, Βάσιας, είναι σήμερα 54 ετών και δεν ακολούθησε τα επαγγελματικά βήματα του διάσημου πατέρα του. Ο ίδιος είναι πολύ διακριτική παρουσία, διατηρεί χαμηλό προφίλ και προτιμά να απέχει από τα κοσμικά δρώμενα και τα φώτα της δημοσιότητας. Τα τελευταία χρόνια ωστόσο έχει κάνει μερικές δημόσιες εμφανίσεις και μπορείτε να τον δείτε στα στιγμιότυπα που ακολουθούν. Υπενθυμίζουμε ότι ο Βάσιας Αλεξανδράκης είναι γιος του Αλέκου Αλεξανδράκη από τον τέταρτο γάμο του με την ελβετικής καταγωγής Βερένα Γκάουερ.
Γεννήθηκε στις 17 Ιουνίου του 1965 και έχει μια αδερφή, τη Γιοχάνα Αλεξανδράκη. Οι τρεις προηγούμενοι γάμοι του Αλέκου Αλεξανδράκη ήταν με τις: Μαρτζ Βάλβη, Κλοντ Σαμπαντού και Αλίκη Γεωργούλη, ενώ σχέση ζωής είχε με την επίσης ηθοποιό Νόνικα Γαληνέα. Ο δεσμός του κράτησε 21 ολόκληρα χρόνια, έζησαν έναν μεγάλο έρωτα, αλλά δεν παντρεύτηκαν ποτέ.