Αλεξάνδρα Παναγιώταρου: Η απάντηση στο κράξιμο της πρώην συντρόφου του Στάθη Σχίζα

20 Μαΐου 2022 10:00

Η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου βρέθηκε σε επίδειξη μόδας νυφικών και δεν παρέλειψε να μιλήσει για πρώτη φορά για τον αγαπημένο της Στάθη Σχίζα.

Μπορεί ο Στάθης Σχίζας να βρίσκεται μέσα στο Survivor στην Αθήνα όμως υπάρχει άλλο ριάλιτι επιβίωσης αυτό της Αλεξάνδρας Παναγιώταρου ύστερα από τις αποκαλύψεις για τον ερωτικό τους δεσμό.

Η κολλητή φίλη της Αλεξάνδρας Παναγιώταρου η Δήμητρα Αλεξανδράκη αποκάλυψε την σχέση ανάμεσα στους δύο με με μία ανάρτηση στα social media.

Χτες η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου μίλησε ανοιχτά για τον αγαπημένο της

«Έχω πάρα πολλές δουλειές αυτήν την περίοδο και δεν μου αρέσει να ασχολούμαι με τα χ, ψ άτομα που προσπαθούν να πάρουν δημοσιότητα στις πλάτες μου».

Αν την πιάσω τη σουσουράδα… Τη ξέρετε, δεν κρατάω τίποτα για τον εαυτό της. Το λάθος μου ήταν ότι τις είχα δώσει αυτές τις φωτογραφίες. Δεν στενοχωρήθηκα με την έκταση που πήρε το θέμα, απλά δεν το έκανα τόσο καιρό γιατί δεν μου αρέσει να στηρίζω την πορεία κάποιου στη σχέση μας».

Η πρώην σύντροφος και μητέρα του παιδιού του Στάθη Σχίζα είχε καταφερθεί με βαρύτατους χαρακτηρισμούς εναντίον της Αλεξάνδρας Παναγιώταρου για την δημοσιοποίηση της σχέσης της με τον παίκτη του survivor.

«Κάποιοι άνθρωποι μπορεί να είναι χωρισμένοι ωστόσο έχουν παιδιά σε ηλικία που και τηλεόραση βλέπουν και έχουν πρόσβαση στο ίντερνετ! Δυστυχώς δεν σέβεστε την ύπαρξή τους και ανεβάζετε προσωπικές στιγμές τρίτων εν αγνοία τους μάλιστα, αδιαφορώντας για τις επιπτώσεις που μπορεί να έχει στην ψυχολογία ενός παιδιού κάτι τέτοιο.

Υπάρχουν όρια και υπάρχει και ο σεβασμός στην οικογένεια στην προκειμένη περίπτωση στο παιδί! Μπορείτε να βγάλετε ή να επιβεβαιώσετε μια είδηση, μια σχέση δυο ανθρώπων ή να στηρίξετε έναν άνθρωπο με αξιοπρεπή τρόπο»