Αλεξάνδρα Παναγιώταρου: Η ρομαντική φωτογραφία με τον Στάθη Σχίζα

Συντάκτης: Newsroom

15 Ιουνίου 2022 23:10

Ακουγόταν καιρό σαν είδηση τώρα ήρθε και η φωτογραφία για να το επιβεβαιώσει. Τελικά η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου και ο Στάθης Σχίζας είναι ζευγάρι και την είδηση έχουν επιβεβαιώσει και οι δύο, μετά την αποκάλυψη  από τη Δήμητρα Αλεξανδράκη.

Η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου, στην αρχή, είχε δηλώσει πως οι σχέσεις της με τον επιχειρηματία είναι μόνο φιλικές, ωστόσο στην πορεία αποφάσισε να μιλήσει δημόσια λέγοντας: «Μου πάει ο έρωτας, νομίζω σε όλους μας πάει ο έρωτας. Δεν ήταν στο πρόγραμμα να ανακοινώσω τη σχέση μου με τον Στάθη, απλώς προέκυψε λόγω της βίντεο κλήσης που είδε και ο κόσμος. Δεν μπορούσαμε να συγκρατηθούμε, είναι λογικό τα συναισθήματα να είναι έντονα μετά από τόσο καιρό που βρίσκεται στο παιχνίδι. Εννοείται ότι μου λείπει».

Ωστόσο σήμερα το απόγευμα, η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου, ενώ όλοι έβαζαν στους λογαριασμούς τους φωτογραφίες με την πανσέληνο, εκείνη έκανε την διαφορά για άλλη μια φορά. Συγκεκριμένα προχώρησε σε μία ανάρτηση από προσωπικές της στιγμές με τον Στάθη Σχίζα. Συγκεκριμένα, το μοντέλο, δημοσίευσε μια κοινή της φωτογραφία με τον αγαπημένο της, στην οποία ποζάρουν σε μία πολύ ρομαντική φωτογραφία.

«Ένα». Έμαθα να μετρώ όλους τους αριθμούς για να εκφράσω την αγάπη μου για εσένα …. Και σταμάτησα στο Ένα .. Τόσο χρειάστηκε τελικά! Ένα εγώ, ένα εσύ. Ένα Μαζί …», έγραψε στη λεζάντα της φωτογραφία της η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Αλεξάνδρα Παναγιώταρου (@alexandra__panagiotarou)