Αλεξάνδρα Πασχαλίδου: «Του είπα ότι δεν βγαίνω με διευθυντές τα βράδια και μου λέει..»

5 Φεβρουαρίου 2021 19:30

Τη δική της εξομολόγηση με αφορμή τις τελευταίες καταγγελίες για σεξουαλικές παρενοχλήσεις έκανε η Αλεξάνδρα Πασχαλίδου.

Η παρουσιάστρια μίλησε στην εκπομπή Love It και αποκάλυψε πως και η ίδια έχει πέσει θύμα σεξουαλικής βίας και σεξουαλικής παρενόχλησης.

«Μου την έπεφτε ένας διευθυντής. πολύ γελοίος τύπο. Όταν άρχισε να με πλησιάζει με άλλον τρόπο και να απαιτεί άλλα πράγματα από εμένα, του είπα ότι δεν βγαίνω με διευθυντές τα βράδια. Θα είμαι στο γραφείο στις 9 το πρωί.

Και μου λέει τότε: “Τώρα που σε βλέπω λίγο πεταχτά είναι τα αυτιά σου. Πώς κάνεις τηλεόραση;” Το είπα σε όλους και δεν έκανα ποτέ ξανά ραντεβού με τον ίδιο διευθυντή», αποκάλυψε αρχικά η Αλεξάνδρα Πασχαλίδου.

Και συνέχισε: «Σκεφτείτε να ήμουν μόνη, μάνα με ένα μισθό που πρέπει να βγάλει το ψωμάκι της και να πληρώσει το νοίκι της. Εγώ μπορούσα να τα αφήσω όλα και να γυρίσω πίσω στη Σουηδία. Έγινε με πολλές κοπέλες και μόνο μία είχε το θάρρος και τελικά τον κατήγγειλε».

Ενώ, αναφέρθηκε και στο περιστατικό βίας που υπέστη: «Έχω δεχθεί και σεξουαλική βία και παρενόχληση. Γιατί τώρα; Γιατί χρειαζόμασταν στην Ελλάδα τόσο πολύ χρόνο. Γιατί είναι τόσο βαθιά ριζωμένη η πατριαρχία. Θέλω να σας συγχαρώ και να σας ευχαριστήσω γιατί κάνετε μια χάρη στις αδελφές και στις κόρες μας και στην επόμενη γενιά, ώστε να μην δεχθεί κανείς σεξουαλική παρενόχληση.

Δεν είναι μόνο τα δέκα ονόματα που κυκλοφορούν. Είναι πολλά περισσότερα. Είναι συστημικό το πρόβλημα. Γιατί λέμε ότι φταίει το θύμα και όχι ο θύτης. Στην Ελλάδα τη ντροπή την κουβαλά το θύμα».