Αλέξανδρος Μαρτίδης: Το ζεϊμπέκικο του αστυνόμου Κουράκου από τη «Γη της Ελιάς» έγινε viral

Συντάκτης: Newsroom

11 Ιουλίου 2022 17:57

Αλέξανδρος Μαρτίδης: Το ζεϊμπέκικο του αστυνόμου Κουράκου από τη «Γη της Ελιάς» έγινε viral

Ο Αλέξανδρος Μαρτίδης μεράκλωσε και το… έριξε στο ζεϊμπέκικο!

Ο Αλέξανδρος Μαρτίδης έγινε γνωστός μέσα από τη σειρά η «Γη της Ελιάς» όπου υποδείετε τον αστυνόμο Κουράκο.

Ο Αλέξανδρος Μαρτίδης σε βραδινή του έξοδο φαίνεται ότι ύπιε λίγο παραπάνω και το έριξε στο ζεϊμπέκικο! Τα παρακάτω στυμγυότυπα ανέβασε η Ιφιγένεια Τζόλα στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

Αλέξανδρος Μαρτίδης: Ο Κουράκος από τη Γη της Ελιάς μάς συστήνει την αγάπη της ζωής του

Στη Γη της Ελιάς υποδύεται τον σκληρό αστυνομικό. Στην προσωπική του ζωή ο Αλέξανδρος Μαρτίδης, ο Γιώργης Κουράκος δείχνει την πολύ τρυφερή πλευρά του.

Στη Γη της Ελιάς σπάνια θα τον δούμε να χαμογελά. Στην πραγματικότητα, όμως, δίπλα στην αγάπη της ζωής του λιώνει. Ο «Γιώργης Κουράκος» είναι ένας πολύ τρυφερός μπαμπάς και η κόρη του τού έχει πάρει τα μυαλά.

Μικρός, ο Αλέξανδρος Μαρτίδης ονειρευόταν να γίνει αστυνομικός, όπως ακριβώς κάνει τώρα στη σειρά που πρωταγωνιστεί. Αυτό αποκαλύπτει το mothersblog.
Τα παιδικά του όνειρα όμως δεν σταμάτησαν εκεί. Για να φτάσει εδώ που είναι τώρα άλλαξε πολλές δουλειές και για στήριγμα είχε την οικογένειά του.

Τόσο η μητέρα του όσο και ο πατέρας του, στήριξαν τις αποφάσεις του και νιώθουν περήφανοι για όσα έχει καταφέρει μέχρι σήμερα ο γιος τους. Το ίδιο περήφανη όμως, νιώθει και η γιαγιά του, που του έχει ιδιαίτερη αδυναμία. Την ίδια αδυναμία όμως έχει και εκείνος στη γιαγιά του.

Αν και ο ίδιος αισθάνεται αμήχανα με την δημοσιότητα, νιώθει περήφανος για όσα έχει καταφέρει. Το ίδιο περήφανος όμως νιώθει και για τη 9χρονη κόρη του. Κόρη που απέκτησε όταν ήταν 23 ετών.

Αλέξανδρος Μαρτίδης: Ο Γιώργης Κουράκος μας συστήνει την αγάπη της ζωής του

Στην εκπομπή «Με αγάπη Χριστιάνα» που βρέθηκε καλεσμένος τον Απρίλιο μίλησε για τον έρωτα της ζωής του. Μιλώντας για την κόρη του, ανέφερε χαρακτηριστικά: «Ήταν η πιο συγκινητική ημέρα της ζωής μου. Ήμασταν τρία χρόνια με την μητέρα του παιδιού μου. Η Αντιγόνη μου, δυσκολεύτηκε να έρθει στο κόσμο και συγκινήθηκα πάρα πολύ όταν γεννήθηκε, σε σημείο παραπάνω από το κανονικό. Ήταν η ημέρα που κατάλαβα πως είναι να χαμογελάς στα αλήθεια.
Η σχέση τελείωσε εδώ και 9 χρόνια. Ήμουν πάντα εκεί, και σε πνευματικό επίπεδο. Θέλω να κάνει λάθη για να εξελίσσεται, να μαθαίνει και να προχωρά. Θέλω ότι και να κάνει στη ζωή της να παραδέχεται τα λάθη της και να μου τα λέει. Είναι περήφανη για εμένα και μου το δείχνει».

Σε ένα insta story που δημοσίευσε πριν μερικές μέρες, είδαμε μετά από καιρό την γλυκιά του κόρη, που όπως θα δείτε και εσείς του μοιάζει πολύ.
Μπαμπάς και κόρη ποζάρουν μαζί. Το χαμόγελο του ηθοποιού δείχνει την ευτυχία της πατρότητας. Όσο για την πόζα της μικρής και ο τρόπος που τον κρατάει; Δείχνει ότι είναι “μόνο δικός της” και ότι της ανήκει.

Η πρώτη φορά που μας σύστησε την κόρη του ήταν πριν αρκετούς μήνες. Μέσα από το Instagram τους είδαμε στην παραλία να απολαμβάνουν το μπάνιο και τα παιχνίδια τους. Μας έδειξε την αγάπη της ζωής του που δεν είναι άλλη από την κόρη του.