Αλέξανδρος Μπουρδούμης: «Δεν έχω να δικαιολογηθώ που συνεργάστηκα με τον Πέτρο Φιλιππίδη»

Συντάκτης: Newsroom

1 Φεβρουαρίου 2023 15:12

Αλέξανδρος Μπουρδούμης: «Δεν έχω να δικαιολογηθώ που συνεργάστηκα με τον Πέτρο Φιλιππίδη»

Καλεσμένος στην εκπομπή «Ποιος είναι πρωινιάτικα» βρέθηκε σήμερα ο Αλέξανδρος Μπουρδούμης.

Μεταξύ άλλων, ο Αλέξανδρος Μπουρδούμης αναφέρθηκε στα σχόλια που δέχτηκε μετά τη συνεργασία που είχε με τον Πέτρο Φιλιππίδη στη σειρά της ΕΡΤ, «Χαιρέτα μου τον πλάτανο».

«Ήταν λάθος μου που έβγαινα και δικαιολογούμουν γι’ αυτό. Λάθος μου. Δεν έχω να δικαιολογηθώ. Αυτή η ιστορία έγινε πριν γνωρίσω τη Λένα Δροσάκη και είναι ίσως η μοναδική φορά που ένας άνθρωπος δέχτηκε κάτι τέτοιο στη δουλειά, εκδιώχθηκε. Με έναν τρόπο είχε πάρει μια ηθική ικανοποίηση και μία πρακτική ικανοποίηση. Ένας άνθρωπος αυτού του βεληνεκούς έφυγε από τη δουλειά και δεν έφυγε μία νέα ηθοποιός. Από εκεί και ύστερα, ο καθένας μπορεί να βγει και να πει ό,τι θέλει.

Έχω ακούσει σε εκπομπές να λένε γι’ αυτήν την πράξη μου “σταυρώστε τον”. Εξήγησα και δεν χρειάζεται να εξηγώ ξανά και ξανά. Υπάρχει μία δίκη που ολοκληρώνεται σε λίγες ημέρες και καλό είναι να επικεντρωθούμε σε αυτό. Δεν έχω να απολογηθώ για την πράξη μου αυτή. Δεν έχω κάνει κακό σε κανέναν. Έχω αγωνία για την απόφαση της δίκης του Πέτρου Φιλιππίδη. Αυτή η ιστορία είναι 2 χρόνια. Υπάρχει μέσα μας καιρό», είπε ο Αλέξανδρος Μπουρδούμης.

Στην ερώτηση για το αν θα μπορούσε ποτέ να συγχωρήσει τον Πέτρο Φιλιππίδη, ο Αλέξανδρος Μπουρδούμης απάντησε: «Είναι πολύ λεπτά πράγματα αυτά. Ας αναλογιστεί ο ίδιος και όλοι αυτοί οι άνθρωποι τι έχουν κάνει. Ας κοιταχτούμε όλοι στον καθρέφτη. Το μόνο που ξέρω είναι ότι είναι σπουδαίο αυτό που συνέβη, το μήνυμα που έχει περάσει στην κοινωνία».