Αλίκη Βουγιουκλάκη: Αδημοσίευτο βίντεο από το γάμο της με τον Δημήτρη Παπαμιχαήλ

27 Απριλίου 2022 15:35

Αλίκη Βουγιουκλάκη: Αδημοσίευτο βίντεο από το γάμο της με τον Δημήτρη Παπαμιχαήλ

Ένα σπάνιο βίντεο με την Αλίκη Βουγιουκλάκη δημοσιεύτηκε για πρώτη φορά στο λογαριασμό του Κλεισθένη Δασκαλάκου στο Instagram. Ο Κλεισθένης υπήρξε ο προσωπικός φωτογράφος της Ελληνίδας σταρ και σήμερα βλέπουμε ένα βίντεο από τη μέρα του γάμου της Αλίκης Βουγιουκλάκη με τον Δημήτρη Παπαμιχαήλ.

Αλίκη Βουγιουκλάκη: Αδημοσίευτο βίντεο από το γάμο της με τον Δημήτρη Παπαμιχαήλ

«Αδημοσίευτο video από τον γάμο της Αλίκης με τον Δημήτρη Παπαμιχαήλ στους Δελφούς στις 18 Ιανουαρίου του 1965. Στο συγκεκριμένο στιγμιότυπο ντυμένη με ένα υπέροχο νυφικό σε σχέδιο Givenchy και συνοδευόμενη από την οικογένειά της και εκατοντάδες θαυμαστές και ντόπιους κατοίκους, κατευθύνεται από την πλατεία των Δελφών προς τον Ιερό Ναό του Αγίου Νικολάου όπου την περιμένει ο γαμπρός.

Κατά την πορεία προς την εκκλησία διακρίνεται μπροστά από την Αλίκη και ο αγαπημένος και προσωπικός της φωτογράφος Κλεισθένης Δασκαλάκος ο οποίος απαθανατίζει μοναδικά τo γεγονός από την άφιξη και την διαμονή του ζευγαριού στο ξενοδοχείο «Βουζάς» μέχρι ολόκληρο το μυστήριο και το θρυλικό γλέντι που ακολουθεί στην αίθουσα του ξενοδοχείου.

Ο λαμπερότερος γάμος της εποχής με τον τύπο να χύνει άφθονο μελάνι και τις φωτογραφίες να εξακολουθούν μέχρι σήμερα να προκαλούν ιδιαίτερο ενδιαφέρον αποτελώντας μέρος μιας χρυσής καλλιτεχνικής εποχής γεμάτη με αστέρια λουσμένα στο φως, το ταλέντο και την ακτινοβολία», αναφέρεται στην ανάρτηση.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Kleisthenis Daskalakos (@studio_kleisthenis)