Ζήνα Κουτσελίνη: νέα ρελάνς από τον ΣΚΑΪ! Πετάει εκτός Φαλήρου τη Μαλέσκου

21 Μαΐου 2022 12:15

Πρεμιέρα για την Ζήνα Κουτσελίνη - Η αναφορά της στον Γιώργο Καραϊβάζ

Η Ζήνα Κουτσελίνη αποτελεί το μήλον της Έριδος ανάμεσα σε πολλούς τηλεοπτικούς σταθμούς για την επόμενη τηλεοπτική σεζόν.

Η παρουσιάστρια κατάφερε μέσα από την σκληρή και ακραία επικαιρότητα να βρεθεί στην κορυφή της τηλεθέασης της πρωινής ζώνης με ποσοστά που σχεδόν καθημερινά ξεπερνούν το 20%.

Όπως είναι αναμενόμενο μία τέτοια εκπομπή και ένα τέτοιο κόνσεπτ με αυτή την επιτυχία είναι χρυσωρυχείο για τον κάθε τηλεοπτικό σταθμό και πλέον η Ζήνα Κουτσελίνη βρίσκεται στο επίκεντρο των συζητήσεων.

Και μπορεί η ίδια να κρατάει τα χαρτιά της κλειστά για το τι συμβαίνει τελικά με τον τηλεοπτικό σταθμό Star οι πληροφορίες αναφέρουν ότι η επιτυχημένη παρουσιάστρια και πρώην διευθύντρια καναλιών βρίσκεται σε ανοιχτές συζητήσεις με τον ΣΚΑΪ για να αναλάβει την πολύπαθη πρωινή ζώνη την οποία κατέχει αυτή τη στιγμή η Ιωάννα Μαλέσκου.

Η παρουσιάστρια έχει ανοίξει τα χαρτιά της στους ιθύνοντες του ΣΚΑΪ για το τι θέλει η ίδια από το κανάλι, πως θέλει να είναι η παραγωγή της εκπομπής της αλλά και την  επιθυμία της να έχει συγκεκριμένους συνεργάτες στο πλευρό της.

Ανασταλτικός παράγοντας για την Ζήνα Κουτσελίνη είναι η καθοδική πορεία στα νούμερα τηλεθέασης σχεδόν σε όλο το πρόγραμμα του ΣΚΑΪ με ιδιαίτερη έμφαση στην πρωινή ζώνη αφού οι ενημερωτικές και ψυχαγωγικές εκπομπές βρίσκονται σχεδόν καθημερινά κάτω από το 5%.

Να θυμίσουμε ότι και στην ίδια ζώνη είχε βρεθεί πριν από λίγα χρόνια η Τατιάνα Στεφανίδου με απογοητευτικά αποτελέσματα για την παρουσιάστρια.

Το μόνο σίγουρο είναι ότι η Ζήνα Κουτσελίνη δεν απορρίπτει τίποτα και αν τελικά πει το μεγάλο ναι στο κανάλι του Φαλήρου αυτή που θα βγει σίγουρα ζημιωμένη είναι η Ιωάννα Μαλέσκου που θα βρεθεί εκτός προγράμματος και καναλιού.

Πάντως οι όποιες συζητήσεις με το Star τη δεδομένη στιγμή δεν έχουν οδηγήσει πουθενά με τις δύο πλευρές να έχουν θέσει τις κόκκινες γραμμές τους.

Από την άλλη ο Alpha που ανήκει στον ίδιο όμιλο με το Star έχει ήδη κάνει πρόταση στην Τατιάνα Στεφανίδου να αναλάβει την ζώνη 12:00 με 2:00 κάτι που θα φέρει μεγάλες ανατροπές στην πρωινή ζώνη.