Ανάδρομος Ερμής; Κανένα πρόβλημα! Τα ζώδια που δεν έχουν να φοβηθούν τίποτα

26 Οκτωβρίου 2020 10:30

Εδώ και λίγες ημέρες ο ανάδρομος Ερμής δοκιμάζει τους πάντες και τα πάντα! Πρόκειται για τη χειρότερη αστρολογική διέλευση αφού είναι ιδιαίτερα ενοχλητικός και συχνά δημιουργεί άβολες και δύσκολες καταστάσεις. Ως εκ τούτου, είναι λογικό όλοι να φοβούνται το πέρασμά του.

Ωστόσο, υπάρχουν τρία ζώδια που δεν έχουν κανέναν λόγο να ανησυχούν μιας και μπορούν να βγουν ωφελημένα από αυτή τη συγκυρία. Πρόκειται για τα παρακάτω:

 

Καρκίνος

 

Η ανάδρομη πορεία του Ερμή θα ενθαρρύνει τους Καρκίνους να διαχειριστούν όλους τους λόγους που είχαν ως συνέπεια η δημιουργικότητα, η ευχαρίστηση και η Τέχνη να μπουν σε δεύτερη μοίρα και να μην αποτελούν για αυτούς προτεραιότητα.

Ίσως να αισθάνονται ενοχές όταν κάνουν κάτι διασκεδαστικό μόνο και μόνο για να απολαύσουν τη στιγμή. Ενδεχομένως, μάλιστα, να έχουν πάρει μεγάλη απόσταση και από τη δημιουργικότητα.

Όπως και να έχει, οι Καρκίνοι είναι σε θέση να αξιοποιήσουν την κατάσταση που διαμορφώνεται, να αναλογιστούν τα νέα δεδομένα και να κάνουν όσα πρέπει ώστε να επιστρέψουν στη δική τους κανονικότητα.

 

Σκορπιός

 

Στους Σκορπιούς, η ταυτότητά τους είναι κάτι που εξελίσσεται διαρκώς. Η αλήθεια είναι πως έχουν αλλάξει σε μεγάλο βαθμό ακόμη και αν δεν το αντιλαμβάνονται. Άρα, δεν θα πρέπει να εγκλωβίζονται στον άνθρωπο που είχαν συνηθίσει να είναι.

Ο ανάδρομος Ερμής θα φέρει στο προσκήνιο όλες τις εκδοχές της προσωπικότητάς τους που είτε αγνοούσαν είτε είχαν ξεχάσει.

Έτσι, τους παρουσιάζεται μια σημαντική ευκαιρία ώστε να συνειδητοποιήσουν την πορεία που έχουν διαγράψει και να εκτιμήσουν τις αλλαγές που έγιναν.

 

Ιχθύς

 

Οι Ιχθείς είναι καλύτερα να μην επιχειρήσουν να μείνουν σε σταθερό δρόμο κατά τη διάρκεια του ανάδρομου Ερμή. Δεν πρόκειται να τα καταφέρουν, όσο και αν το παλέψουν.

Αντί να επικεντρώνονται στον προορισμό τους, ίσως θα πρέπει να σκεφτούν όλα τα ενδιαφέροντα πράγματα που προκύπτουν και ανακαλύπτουν στη διαδρομή. Αντί, επίσης, να αγχώνονται με το πόσο πίσω έχουν μείνει στο πρόγραμμά τους ή να… κλαίνε τον χρόνο που διέθεσαν δίχως τα επιθυμητά αποτελέσματα, καλό θα είναι να αναλογιστούν όλες τις τελευταίες παρεμβάσεις σαν να προσπαθεί το σύμπαν να τους συστήσει σε κάτι νέο…