Ανάδρομος Ερμής; Κι όμως αυτά τα ζώδια θα περάσουν καλά!

15 Οκτωβρίου 2020 09:00

Πλέον, ζούμε με ανάδρομο Ερμή και σίγουρα το έχει γίνει αντιληπτό από όλους. Ή σχεδόν από όλους. Γιατί είτε θέλετε να το πιστέψετε είτε όχι, υπάρχουν και ζώδια που θα περάσουν καλά παρά τον ανάδρομο. Ποια είναι αυτά;

Καρκίνος

Η ανάδρομη πορεία του Ερμή θα σε ενθαρρύνει να διαχειριστείς όλους τους τρόπους που σου έβαλαν την δημιουργικότητα, την ευχαρίστηση και την τέχνη να μην είναι προτεραιότητα. Ίσως να νιώθεις τύψεις όταν κάνεις κάτι διασκεδαστικό απλά για να διασκεδάσεις. Ίσως έχεις πάρει τόσο μεγάλη απόσταση από την δημιουργικότητα που έχεις ξεχάσει πώς είναι. Αξιοποίησε τον ανάδρομο Ερμή για να θυμηθείς, διότι η δημιουργικότητα δεν σε έχει ξεχάσει.

Σκορπιός

Είτε το πιστεύεις είτε όχι, η ταυτότητά σου είναι ένα συνεχώς εξελισσόμενο πράγμα. Παρόλο που μπορεί να επιμένεις στην οπτική της ζωή σου, έχεις αλλάξει πολύ χωρίς καν να το συνειδητοποιείς και συνεχίζεις να το κάνεις. Μην εγκλωβίζεσαι στον άνθρωπο που συνήθιζες να είσαι, στον άνθρωπο που οι άλλοι λένε ότι είσαι. Μόνο εσύ μπορείς να ξέρεις τι πραγματικά είσαι. Αυτός ο ανάδρομος Ερμής θα φέρει στο προσκήνιο όλες τις εκδοχές εκδοχές της προσωπικότητάς σου που αγνοούσες ή είχες αφήσει. Αγάπησέ τες όλες!

Ιχθύς

Καλύτερα να μη μείνεις σε έναν σταθερό δρόμο κατά τη διάρκεια του ανάδρομου Ερμή διότι είναι ανώφελο. Σου αρέσει ή όχι, πιθανότατα θα περάσεις τον ανάδρομο χαμένη, κυριολεκτικά και μεταφορικά. Αντί να επικεντρώνεσαι τόσο πολύ στον προορισμό, σκέψου όλα τα ενδιαφέροντα πράγματα που βλέπεις και ανακαλύπτεις στη διαδρομή που δεν υπολόγιζες να πάρεις. Αντί να αγχώνεσαι με το πόσο πίσω έχεις μείνει στο πρόγραμμα ή πόσο χρόνο σπατάλησες, σκέψου αυτές τις παρεμβάσεις σα να προσπαθεί το σύμπαν να σε συστήσει σε κάτι νέο.