Αννίτα Πάνια: Η πρόταση βόμβα από το OPEN για την παρουσίαση talent show

19 Μαΐου 2022 12:00

ΟPEN: Σε αναμμένα κάρβουνα Πάνια-Μαγγίρα-Τσολακη-Γεωργαντάς

Αλλαγές επί αλλαγών γίνονται τις τελευταίες εβδομάδες στον προγραμματισμό του OPEN για την επόμενη τηλεοπτική σεζόν με όλα τα ενδεχόμενα παραμένουν ανοιχτά.

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του iciao.gr ο Γιάννης Λάτσιος έκανε ανοιχτή πρόταση στην Αννίτα Πάνια να παρουσιάσει με τη νέα τηλεοπτική σεζόν ένα Talent Show στο οποίο θα έχει σημαντικό ρόλο ο Γιώργος Θεοφάνους.

Οι συζητήσεις βρίσκονται σε προχωρημένο στάδιο ανάμεσα στον γενικό διευθυντή του καναλιού και την Αννίτα Πάνια η οποία έχει ξεκαθαρίσει ότι είναι ανοιχτή σε νέες προτάσεις.

Μάλιστα ο Γιάννης Λάτσιος έχει ήδη προτείνει στην Αννίτα Πάνια κάποια concept του εξωτερικού τα οποία θα προσαρμοστούν στα θέλω και στις απαιτήσεις της ξανθιάς παρουσιάστριας ενώ επιθυμία της είναι να επιστρέψει ξανά στη ζώνη του Σαββατοκύριακου.

Στο show υπερπαραγωγή που ετοιμάζει το Οpen σημαντικό ρόλο θα έχει από καλλιτεχνικής πλευράς ο Γιώργος Θεοφάνους ο οποίος θα βρίσκεται και στην κριτική επιτροπή ενώ αναζητούνται αλλά δύο ή τρία πρόσωπα που θα ολοκληρώσουν την ομάδα που θα κρίνει τους υποψηφίους.

Αννίτα Πάνια: Η πρόταση βόμβα από το OPEN για την παρουσίαση talent show

Η Αννίτα Πάνια σύμφωνα με πληροφορίες έχει ζητήσει το concept να μην περιορίζεται μόνο στο τραγουδιστικό κομμάτι ενώ οι συμμετέχοντες θα επιθυμούσε να παρουσιάζουν κάθε είδους ταλέντο που διαθέτουν μπροστά στην κριτική επιτροπή και το τηλεοπτικό κοινό.

Η εκπομπή της Αννίτας Πάνια Ανοιχτά τους τελευταίους μήνες βρίσκεται συχνά πάνω από το μέσο όρο του καναλιού στο κομμάτι της τηλεθέασης ενώ ο Ιβάν Σαββίδης είναι ιδιαίτερα ικανοποιημένος από την παρουσία της στο OPEN.

Αξίζει να σημειωθεί πως αυτή τη στιγμή στο κανάλι του Ιβάν Σαββίδη η Αννίτα Πάνια είναι το πιο ισχυρό τηλεοπτικό πρόσωπο στο κομμάτι της ψυχαγωγίας και αυτό οι ιθύνοντες του καναλιού θέλουν να το αξιοποιήσουν στο έπακρον για την επόμενη τηλεοπτική σεζόν.

Οι τελικές συζητήσεις θα γίνουν περίπου σε δύο εβδομάδες με τους διευθυντές του καναλιού και την παρουσιάστρια να κάθονται στο ίδιο τραπέζι για να αποφασίσουν από κοινού το τηλεοπτικό μέλλον τους