Αντιγόνη Κουλουκάκου: τόπλες κι όποιος αντέξει (φωτογραφία)

Συντάκτης: Newsroom

2 Αυγούστου 2022 09:40

Αντιγόνη Κουλουκάκου: τόπλες κι όποιος αντέξει (φωτογραφία)

Η Αντιγόνη Κουλουκάκου ξεκίνησε τις διακοπές της και μπήκε σε στάδιο χαλάρωσης και ξεκούρασης από τα απαιτητικά γυρίσματα στη Γη της Ελιάς

Το καλοκαίρι ξεκίνησε για την Αντιγόνη Κουλουκάκου και λίγο η ζέστη λίγο η χαλαρή διάθεση, στήθηκε μπροστά στον καθρέφτη της κι έβγαλε μια τόπλες φωτογραφία. Φορώντας μόνο το εσώρουχό της. Η τηλεοπτική Ιουλία με παιχνιδιάρικη έκφραση ταρακούνησε τους ακόλουθούς της στο Instagram δημοσιεύοντας τη φωτογραφία σε story.

Το μεσημέρι της Κυριακής, η Αντιγόνη Κουλουκάκου, θέλησε να κάνει μια αρκετά αποκαλυπτική ανάρτηση στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram. Συγκεκριμένα, δημοσίευσε μια φωτογραφία, στην οποία ποζάρει μπροστά στον καθρέπτη του σπιτιού της. Τόπλες, φορώντας μόνο το κάτω μέρος του εσωρούχου της.

Τη συγκεκριμένη φωτογραφία την είχε δημοσιεύσει ξανά, όμως ένα σχόλιο την έκανε να έρθει σε δύσκολη θέση και έτσι την κατέβασε.

Στην πρόσφατη ανάρτησή της στο Instagram, η Ιουλία Κουλουκάκου δήλωσε πως θα κάνει διακοπές μέχρι την ημέρα της ονομαστικής της γιορτής. Που είναι την 1η Σεπτεμβρίου.

«Η ζωή αρχίζει όταν κλείνεις το κινητό.
Να έχετε έναν υπέροχο Αύγουστο με ηλιοβασιλέματα κ αμέτρητα αστέρια να λάμπουν στον ουρανό σας.
Σας Αγαπώ κ σας ευχαριστώ. 🌞♥️🌝🙏🏼✨🧿». Έγραψε στη λεζάντα της .

 

Για τα γυρίσματα στη Γη της Ελιάς

Μία ανάρτηση από την Αντιγόνη Κουλουκάκου δημιούργησε ένα θρίλερ γύρω από την παραμονή της στη Γη της Ελιάς. Και προκάλεσε αναταραχή στους φαν της σειράς.

Η Αντιγόνη Κουλουκάκου έγραψε: «14 μήνες γυρίσματα, τι διαδρομή, σας ευχαριστώ και σας αγαπώ για όλα τα συναισθήματα που μοιραστήκαμε και τις εμπειρίες που ζήσαμε. Είμαι καλύτερη από όσο ήμουν χτες αλλά όχι τόσο καλή όσο θα είμαι αύριο» και όλοι πίστεψαν ότι η… Ιουλία αποχωρεί από τη σειρά του Mega. Δεν είναι έτσι τα πράγματα. Τα δικά της γυρίσμτα ολοκληρώθηκαν και μπορεί να κάνει διακοπές, αλλά θα επιστρέψει κανονικά.