Τηλεοπτικά σφηνάκια: Η αλήθεια για το θρίλερ με την Αντιγόνη Κουλουκάκου στη Γη της Ελιάς

Συντάκτης: Newsroom

1 Αυγούστου 2022 08:50

Τηλεοπτικά σφηνάκια: Η αλήθεια για το θρίλερ με την Αντιγόνη Κουλουκάκου στη Γη της Ελιάς

Μία ανάρτηση από την Αντιγόνη Κουλουκάκου δημιούργησε ένα θρίλερ γύρω από την παραμονή της στη Γη της Ελιάς. Και προκάλεσε αναταραχή στους φαν της σειράς.

Η Αντιγόνη Κουλουκάκου έγραψε: «14 μήνες γυρίσματα, τι διαδρομή, σας ευχαριστώ και σας αγαπώ για όλα τα συναισθήματα που μοιραστήκαμε και τις εμπειρίες που ζήσαμε. Είμαι καλύτερη από όσο ήμουν χτες αλλά όχι τόσο καλή όσο θα είμαι αύριο» και όλοι πίστεψαν ότι η… Ιουλία αποχωρεί από τη σειρά του Mega. Δεν είναι έτσι τα πράγματα. Τα δικά της γυρίσμτα ολοκληρώθηκαν και μπορεί να κάνει διακοπές, αλλά θα επιστρέψει κανονικά.

Η Ιουλία μάλιστα θα έχει από τους πλέον κομβικούς ρόλους στον δεύτερο κύκλο.

* Τελικά, ούτε Σμαράγδα Καρύδη ούτε Φαίη Ξυλά στο Μαύρο Ρόδο. Μετά τη Σμαράγδα, και η Φαίη αρνήθηκε να συμμετάσχει στη νέα σειρά του Mega. Έτσι, τη μητέρα του ήρωα της σειράς, του Δημήτρη θα υποδυθεί άλλη ηθοποιός. Ο λόγος για την Ηλέκτρα Νικολούζου, η οποία τα βρήκε σε όλα με την παραγωγή και είπε το μεγάλο ναι.

* Αναζητείται ακόμη ένας παρουσιαστής για τηλεπαιχνίδι στην ΕΡΤ. Μετά τον Νίκο Κουρή και τον Τάσο Τρυφωνος έρχεται κι άλλος για ένα παιχνίδι γνώσεων που πήρε έγκριση από το ΔΣ της κρατικής τηλεόρασης. Πρόκειται για ένα παιχνίδι γνώσεων που θα προβάλλεται κάθε Σαββατοκύριακο στις 7 το απόγευμα. Υπάρχουν προτάσεις για παρουσιαστές, αλλά τελική απόφαση δε έχει παρθεί.

* Σήμερα αναμένεται να ανακοινωθεί από τον ΣΚΑΪ η μεταγραφή της Μαρίας Μπακοδήμου. Η οποία και θα αναλάβει τελικά την ψυχαγωγική εκπομπή του Σαββατοκύριακου του σταθμού. Η αλήθεια είναι πάντως ότι άργησε η ανακοίνωση. Τόσα πολλά ζητήματα είχαν να τακτοποιήσουν;

* O γνωστός τηλεοπτικός ρεπόρτερ Γρηγόρης Μελάς αποκάλυψε ότι κανάλι έχει πρόταση να κάνει ένα νέο Big Brother με τραγουδιστές της τραπ. Για ένα ριάλιτι εγκλεισμού δηλαδή με τραγουδιστές της τραπ σκηνής. Βέβαια, μετά τα όσα έγιναν στα MAD, οι άνθρωποι του καναλιού έκαναν πίσω, φοβούμενοι παρατράγουδα και ΕΣΡ. Πάντως, εκείνοι που έριξαν την ιδέα πορχωρούν ακάθεκτοι με την ίδια πρόταση σε άλλο κανάλι.