Αντώνης Φραγκάκης: «Δεν μπορώ να φανταστώ τι θα είχε γίνει αν δεν φορούσα κράνος…»

24 Φεβρουαρίου 2022 19:15

Αντώνης Φραγκάκης: «Δεν μπορώ να φανταστώ τι θα είχε γίνει αν δεν φορούσα κράνος...»

Ο Αντώνης Φραγκάκης μίλησε για τα πρώτα του επαγγελματικά βήματα,το μόντελινγκ, τις αντιρρήσεις του πατέρα του και την υποκριτική. Επίσης αναφέρθηκε στην αλλαγή της ζωής του από τη στιγμή που έγινε πατέρας.

Αντώνης Φραγκάκης: «Δεν μπορώ να φανταστώ τι θα είχε γίνει αν δεν φορούσα κράνος…».

«Η πρώτη επαγγελματική «βουτιά» που κάνεις είναι η πιο εύκολη γιατί δεν ξέρεις που πας. Εμένα με βοήθησε αυτή η άγνοια. Όταν ξεκίνησα να δουλεύω σαν μοντέλο ο πατέρας μου με έλεγε «αρσενική πόρνη. Όταν αργότερα αποφάσισα να σταματήσω τη μόδα για να ασχοληθώ με την ηθοποιία μου είπε “θα αφήσεις στρωμένη δουλειά;”». Δήλωσε αρχικά ο Αντώνης Φραγκάκης στην κάμερα της εκπομπής Ελένη.

«Ο πατέρας μου ήταν αξιωματικός και αρκετά αυστηρός. Εκτιμούσε ότι μπορεί κάποια πράγματα να μην τα καταλαβαίνει, αλλά κάνουν καλό σε εμένα. Ως ηθοποιός είμαι ευγνώμων για όσα έζησα αλλά δεν μπορώ να πω ότι γεννήθηκα για να είμαι στο θέατρο. Η υποκριτική είχε κάνει τον κύκλο της. Καταλάβαινα ότι κάτι άλλο θέλω και αυτό θα το φέρει η γιόγκα», συμπλήρωσε.

Αποκάλυψε λεπτομέρειες για το τροχαίο ατύχημα το οποίο παραλίγο να του στοιχίσει τη ζωή.

«Πριν από 15 χρόνια είχα ένα σοβαρό τροχαίο. Δεν μπορώ να φανταστώ τι θα είχε γίνει αν δεν φορούσα κράνος και αν δεν ήταν ο Θεός βοηθός. Θεωρούμε ότι είναι δικαίωμα μας να οδηγούμε. Αλλά στην πραγματικότητα είναι καθήκον μας να μάθουμε να οδηγούμε».

Η πατρότητα του άλλαξε τη ζωή

«Ο γιος μου έχει αλλάξει την αντίληψη μου για τη ζωή. Με γεμίζει με πολύ περισσότερη αγάπη για τους άλλους ανθρώπους. Δεν ήμουν ούτε αρνητικός, ούτε θετικός στην ιδέα της πατρότητας. Έρχεται κάποια στιγμή που τα κομμάτια του παζλ βρίσκουν τη θέση τους».