Αντρέας Γεωργίου: Τον «δένει» το Mega με πολυετές συμβόλαιο

Συντάκτης: Newsroom

19 Αυγούστου 2022 10:00

Αντρέας Γεωργίου: Τον «δένει» το Mega με πολυετές συμβόλαιο

Ο Αντρέας Γεωργίου έδωσε το πρώτο δείγμα γραφής με τη Γη της Ελιάς και στο Mega είναι απόλυτα ικανοποιημένοι μαζί του. Ήδη του ετοιμάζουν νέο συμβόλαιο πολυετές και του ανάβουν το πράσινο φως για όποια σειρά έχει κατά νου.

Ο Αντρέας Γεωργίου είχε ταράξει τα νερά με τη μεταγραφή του στο Μεγάλο Κανάλι από τον ΣΚΑΪ. Και η Γη της Ελιάς έδειξε με τον καλύτερο τρόπο την επιτυχία αυτής της μεταγραφής. Η σειρά τα πήγε εξαιρετικά αν αναλογιστούμε ότι είχε να αντιμετωπίσειτον… τυφώνα Σασμό αλλά και τη διαχρονική αξία των Άγριων Μελισσών. Σειρές με τεράστια επιτυχία. Ειδικά οι Μέλισσες έφεραν επανάσταση στη μυθοπλασία.

Η Γη της Ελιάς όχι μόνο άντεξε στον ανταγωνισμό, αλλά έχει αποκτήσει και φανατικό κοινό. Δεν είναι τυχαίο ότι από τον περασμένο Δεκέμβριο, κανάλι και παραγωγή είχαν αποφασίσει να προχωρήσουν σε δεύτερο κύκλο της σειράς. Και μάλιστα είχαν ειδοποιηθεί όλοι οι πρωταγωνιστές έγκαιρα για να τακτοποιήσουν τις επαγγελματικές εκκρεμότητές τους.

Πλέον από το φθινόπωρο οι ιστορίες από τη Μάνη αναμένεται να καθηλώσουν πάλι το τηλεοπτικό κοινό. Ενώ και το Mega απόλυτα ικανοποιημένο από τη μέχρι πολυδιάστατη συνεργασία με τον Γεωργίου (έγινε και παρουσιαστής) ετοιμάζεται να τον «δέσει» με πολυετές συμβόλαιο και απόλυτη ελευθερία.

Μπορεί να ηγηθεί μίας νέας προσπάθειας το επόμενο καλοκαίρι με μία ολοκαίνουργια σειρά που έχει στα σκαριά. Την ετοιμάζει άλλωστε εδώ και καιρό. Όμως, αν η Γη της Ελιάς συνεχίσει με τα ίδια ή και καλύτερα νούμερα, δεν θα προκαλέσει έκπληξη αν δούμε και τρίτο κύκλο. Να ακολουθήσει δηλαδή το παράδειγμα των Άγριων Μελισσών.

Βέβαια, όλα αυτά αφορούν το μέλλον και υπάρχει ακόμη μία σεζόν μπροστά μας. Το σίγουρο είναι (από τη στιγμή που και εκείνος το θέλει) ότι θα δούμε τον Αντρέα Γεωργίου για πολύ ακόμα στο Μεγάλο Κανάλι. Μαζί του φυσικά και η στενή ομάδα του, ο Κούλλης Νικολάου και η Βάνα Δημητρίου, οι δύο άνθρωποι που εμπιστεύεται απόλυτα.

Ο μιντιάκιας