Άπιστος: Η κίνηση ματ της Ασιγιά στον Αράς ανατρέπει τα δεδομένα

Συντάκτης: Newsroom

2 Σεπτεμβρίου 2022 19:58

Η τηλεοπτική σειρά του ΣΚΑΙ «Άπιστος» κερδίζει σιγά σιγά το τηλεοπτικό κοινό. Ας δούμε τι θα προβληθεί σημερα όσο αφορά την ιστορια.

Ο Αράς συναντά τη Λεϊλά και της κάνει σαφές πως θυμάται πολύ καλά για ποιο λόγο έφυγε από αυτή και το Λονδίνο, και πως ο γάμος τους είναι πλέον παρελθόν. Η Ντερίν ζητά από τους δικηγόρους της να καθυστερήσουν όσο μπορούν την εκδίκαση του διαζυγίου της με τον Βολκάν, γιατί δεν αντέχει ούτε τη σκέψη ότι μπορεί να χάσει την κηδεμονία της κόρης τους. Εν τω μεταξύ, ο Βολκάν αρπάζει την ευκαιρία να πει στην Ασιγιά ότι ο νέος της αγαπημένος της κρύβει το γεγονός πως είναι παντρεμένος.

Η Λεϊλά, που έχει μάθει πως ο Αράς είναι ερωτευμένος με την Ασιγιά, πηγαίνει στο νοσοκομείο προσποιούμενη την ασθενή, για να μπορέσει να δει από κοντά την αντίζηλό της. Η Ντερίν μαθαίνει ότι ο Βολκάν έχει νοικιάσει σπίτι στη γειτονιά της Ασιγιά και αποφασίζει να τον πληγώσει χρησιμοποιώντας το πολυτιμότερο πρόσωπο στη ζωή του: τον Αλί. Τέλος, η Ασιγιά ανακοινώνει στον Αράς πως μετά τις τελευταίες αποκαλύψεις, δεν μπορεί φυσικά να συνεχίσει μαζί του.

«Άπιστος» Spoiler : Το τρομακτικό ατύχημα του Αλί προκαλεί σοκ στην οικογένειά του

Συγκλονιστικές είναι οι εξελίξεις στη σειρά «Άπιστος», που προβάλλει ο ΣΚΑΪ.
Ο Αλί μπλέκει σε περίεργα μονοπάτια και θα φέρει σε εξαιρετικά δύσκολη θέση την οικογένειά του προκαλώντας σημαντικά προβλήματα, στη σειρά «Άπιστος» του ΣΚΑΪ.

Ένα ατύχημα θα τους αλλάξει όλη τη ζωή. Ένα φρικτό του λάθος θα τον οδηγήσει στο νοσοκομείο, με την Ασιγιά να καταρρέει…

Η Ασγιά πραγματοποιεί μία μεγάλη εκδήλωση στο σπίτι της για να γιορτάσουν όλοι μαζί την Πρωτοχρονιά. Στην αγκαλιά της έχει τον Αράς, ενώ γύρω της βρίσκονται αγαπημένα της πρόσωπα.

Ο Αλί, από την πλευρά του, ζητάει από τη μητέρα του να περάσει το βράδυ στους φίλους του.

Η Ασιγιά του δίνει το ελεύθερο να φύγει. Άλλωστε, γνωρίζει πως το παιδί της ταλαιπωρήθηκε ήδη αρκετά με το νέο του σχολείο στην Κωνσταντινούπολη. Οι φίλοι του Αλί, ωστόσο, συνεχίζουν να τον προκαλούν. Μπορεί να επέστρεψε στην παλιά του καθημερινότητα, όμως δύσκολα μπορεί να προσαρμοστεί σε αυτήν.

Ο Αλί είναι ερωτευμένος με μία συμμαθήτριά του και κάνει τα πάντα για να την εντυπωσιάσει και να τη φέρει κοντά του.

Έτσι, το βράδυ της Πρωτοχρονιάς, οι φίλοι του τον προκαλούν να οδηγήσει ένα αυτοκίνητο. Ο Αλί παίρνει το αμάξι, δίχως δεύτερη σκέψη και ξεκινά το ταξίδι σε επικίνδυνους δρόμους…