Άπιστος: η Ντερίν προσπαθεί να χαλάσει το πάρτι του Αλί

Συντάκτης: Newsroom

22 Αυγούστου 2022 21:15

Άπιστος: η Ντερίν προσπαθεί να χαλάσει το πάρτι του Αλί

Η Ντερίν προσπαθεί με κάθε τρόπο να κρατήσει τον Βολκάν κοντά της και να μην καταστραφεί ο γάμος τους στη σειρά Άπιστος του ΣΚΑΪ

Όμως ο Άπιστος Βολκάν είναι αποφασισμένος. Αλλά δεν θα κάνει πίσω παρά μόνο μέχρι να γεννηθεί το δεύτερο παιδί τους. Γιατί λέει στην Ντερίν ότι είναι μαζί της μονάχα μέχρι για το δεύτερο μωρό τους. Και πως ο γάμος τους έχει πάψει να είναι ευτυχισμένος εδώ και πολύ καιρό.

Εν τω μεταξύ, η μυστηριώδης γυναίκα που επισκέφτηκε την Ασιγιά, της κάνει μια μεγάλη αποκάλυψη για το παρελθόν της οικογένειάς της. Και η Ασιγιά μένει εμβρόντητη με όσα ακούει.

Η Ντερίν κάνει ό,τι μπορεί για να μάθει το επώδυνο μυστικό της Ασιγιά. Γιατί σκοπεύει να το χρησιμοποιήσει, όπως πάντα, για να την πληγώσει. Παράλληλα τα γενέθλια του Αλί πλησιάζουν, και το παιδί θέλει να περάσει όσο περισσότερο χρόνο μπορεί με τη μητέρα του και τον πατέρα του. Κάτι που είναι δύσκολο για τη Ντερίν να αποδεχθεί. Ενώ σχεδιάζει να κάνει εκεί το επόμενο βήμα της για εκδίκηση.

Συγκεκριμένα στο πάρτι γενεθλίων του Αλί, η Ντερίν δυναμιτίζει την εορταστική ατμόσφαιρα με μια μεγάλη αποκάλυψη. Όμως αυτή τη φορά η Ασιγιά αποφασίζει να περάσει στην αντεπίθεση. Όταν αποκαλύπτει πρώτη το μεγάλο μυστικό που κρύβει τόσο καιρό η Ντερίν από τον Βολκάν.