Άπιστος Spoiler: η Γκιονούλ προσπαθεί να συνεφέρει την Ντερίν

Συντάκτης: Newsroom

31 Αυγούστου 2022 08:40

Άπιστος Spoiler: η Γκιονούλ προσπαθεί να συνεφέρει την Ντερίν

Η Γκιονούλ κάνει ό.τι μπορεί για να συνεφέρει την κόρη της στη σειρά Άπιστος καθώς ο παραλογισμός της την φέρνει σε πολύ δύσκολη θέση

Μάνα και κόρη έχουν έναν πολύ άσχημο καυγά για τον Βολκάν. Η Γκιονούλ επιμένει στην Ντερίν πως πρέπει να τον βγάλει από τη ζωή της στη σειρά Άπιστος του ΣΚΑΪ. Ο Βολκάν μέχρι τώρα μόνο προβλήματα δημιουργεί από όπου κι αν πέρασε στη ζωή του. Κοντεύει να διαλύσει την οικογένειά τους και η Γκιονούλ δεν θα το αφήσει αυτό να γίνει.

Η οικογένειά της είναι πάνω από όλα και δεν μπορεί να βλέπει την κόρη της να ξεφτιλίζεται για χάρη του. Ήδη έχει μπει σε επικίνδυνα μονοπάτια με την υγεία της. Τα νεύρα της Ντερίν έχουν σπάσει τελείως. Ενώ για να τον κρατήσει κοντά της έχει κάνει πράγματα αδιανόητα. Έχει φτάσει στο σημείο να πει ψέματα σε όλους προκειμένου να μείνει ο Βολκάν κοντά της έστω και από οίκτο. Κι αυτό είναι κάτι που δεν το δέχεται η μητέρα της. Τώρα είναι η ευκαιρία να φύγει οριστικά από την οικογένεια ο προβληματικός γαμπρός της.

Πάνω στον καβγά τους, η Γκιονούλ χαστουκίζει πολύ δυνατά την Ντερίν για να την ταρακουνήσει και να συνέλθει. Η Ντερίν βρίσκεται σε παραλήρημα και ουρλιάζει πως δεν θέλει να χάσει τον άντρα της. Μα η μητέρα της της λέει πως αυτό έχει ήδη συμβεί. Κι αν δεν θέλει να χάσει και την κόρη της πρέπει να σκεφτεί λογικά.

Ο Βολκάν εκμεταλλεύεται αυτή την κατάσταση και ζητά οριστικά διαζύγιο αλλά και την πλήρη κηδεμονία της Ζεϊνάμπ. Προσπαθεί να αποδείξει πως η Ντερίν είναι ακατάλληλη για μητέρα.

Και δεν διστάζει να ζητήσει τη βοήθεια της Ασιγιά σε αυτό. Η οποία φυσικά αρνείται να το κάνει. Αφού βλέπει την ιστορία να επαναλαμβάνεται. Όπως είχε συμβεί και στην ίδια πριν από λίγα χρόνια. Δεν θα μπορούσε να βοηθήσει τον Βολκάν να κάνει περισσότερο κακό.