Άπιστος Spoiler: η Ντερίν προσπαθεί να κάνει τον Βολκάν να ζηλέψει

Συντάκτης: Newsroom

29 Αυγούστου 2022 09:15

Άπιστος Spoiler: η Ντερίν προσπαθεί να κάνει τον Βολκάν να ζηλέψει

Ήρθε η σειρά της Ντερίν για να πάρει την εκδίκησή της από τον Βολκάν στη σειρά Άπιστος, όταν παίρνει την απόφαση να τον κάνει να νιώσει όπως εκείνη

Η Ντερίν έχει αποφασίσει να κάνει τον Βολκάν να νιώσει ζήλια όπως εκείνη και να βασανιστεί το ίδιο. Μόνο που ο Βολκάν δεν έχει πια μάτια παρά μόνο για την Ασιγιά και δεν τον ενδιαφέρει η συμπεριφορά της Ντερίν στη σειρά Άπιστος του ΣΚΑΪ. Και αυτό είναι κάτι που την τρελαίνει στην κυριολεξία.

Ο Βολκάν έχει αποκτήσει εμμονή με την Ασιγιά. Ειδικά από τη στιγμή που την είδε να φιλιέται με τον Αράς και να θέλει να μείνει δίπλα του. Τη θέλει μόνο δική του παρά το γεγονός ότι την απάτησε και την χώρισε ο ίδιος. Και η Ντερίν το βλέπει όλο αυτό και γίνεται έξαλλη.

Όσο βλέπει  πως ο Βολκάν ζηλεύει τη σχέση της Ασιγιά και του Αράς, νομίζει πως θα κάνει το ίδιο και για εκείνη. Και αποφασίζει να αλλάξει τρόπο ζωής. Αρχίζει να βγαίνει τα βράδια χωρίς τον Βολκάν και να ξενυχτάει. Λείπει πολλές ώρες από το σπίτι και δεν του λέει που πηγαίνει. Αφήνοντας να εννοηθεί πως έχει βρει κάποιον άλλον άνδρα.

Αυτό όμως ούτε που απασχολεί τον Βολκάν. Ο ίδιος είναι θυμωμένος μαζί της αλλά δεν τον ενδιαφέρει αν η Ντερίν φλερτάρει κάποιον άλλον. Αυτό που τον νοιάζει είναι που λείπε πολλές ώρες και η μικρή Ζεϊνάμπ είναι χωρίς τη μαμά της. Αντίθετα μένει εκείνος με τη μικρή και δεν μπορεί να παρακολουθήσει άνετα τις κινήσεις της Ασιγιά και του Αράς.

Και η συμπεριφορά της Ντερίν τον βολεύει για το διαζύγιο. Ξεκινά τις διαδικασίες και της δίνει τη χαριστική βολή λέγοντάς της πως θα της πάρει το παιδί γιατί δεν το προσέχει. Ο Βολκάν μόλις βρήκε την κατάλληλη ευκαιρία για α απαλλαγεί από την Ντερίν για να κυνηγήσει ξανά την Ασιγιά.