Άπιστος Spoiler: το πρώτο φιλί του Αράς και της Ασιγιά

Συντάκτης: Newsroom

28 Αυγούστου 2022 08:50

Άπιστος Spoiler: το πρώτο φιλί του Αράς και της Ασιγιά

Όσο περνά ο καιρός η Ασιγιά και ο Αράς πλησιάζουν περισσότερο ο ένας τον άλλο στη σειρά Άπιστος, αλλά η ζωή τους παίρνει άλλο νόημα όταν θα φιληθούν για πρώτη φορά

Αυτή η κίνηση θα είναι η αρχή της σχέσης τους αλλά και η αρχή των μελλοντικών τους προβλημάτων στη σειρά Άπιστος. Αφού αυτή τη συγκεκριμένη στιγμή θα τους δει ο Βολκάν!

Το ξέσπασμά του θα είναι τέτοιο που στο τέλος θα καταρρεύσει. Η άρρωστη ζήλια του για την Ασιγιά θα τον οδηγήσει σε παραλογισμούς. Είναι αποφασισμένος να μην την αφήσει να είναι μαζί με τον Αράς και θα το κάνει με κάθε κόστος. Πρέπει να μπει εμπόδιο σε αυτή τη σχέση οπωσδήποτε. Δεν μπορεί να διανοηθεί πως η Ασιγιά τον απορρίπτει και παράλληλα δείχνει όλη της την προσοχή σε έναν άλλο άνδρα.

Ο Βολκάν μισεί πλέον θανάσιμα τον Αράς. Ο οποίος βρίσκει ανταπόκριση στα συναισθήματα που τρέφει για την Ασιγιά. Και βλέπει πως κάτι πολύ όμορφο γεννιέται ανάμεσά τους. Μπορεί να είναι ασθενής της Ασιγιά όμως δεν μπορεί να σταματήσει αυτό που θα γίνει στο μέλλον. Το ίδιο νιώθει και η Ασιγιά πράγμα που δεν περνά απαρατήρητο από την Ντεριά στο νοσοκομείο. Το γεγονός όμως πως έχει αμνησία από το ατύχημα και δεν μπορεί να γνωρίζει τίποτε για το παρελθόν του την κρατά πίσω και διστάζει.

Η Γκιονούλ από την άλλη μεριά βλέπει πως πρέπει να σταματήσει όλη αυτή η φάρσα που έχει στήσει η Ντερίν με την αναπηρία. Την πείθει να αρχίσει τις φυσικοθεραπείες. Ενώ η Μπαχάρ γίνεται μάρτυρας του ψέματος της Ντερίν, αφού την βλέπει να περπατά. Τώρα θα της είναι ακόμη πιο δύσκολο να συνεχίσει να προσποιείται την ανάπηρη.