Άπιστος Spoiler: η Ντερίν μπαίνει στο Ψυχιατρείο

Συντάκτης: Newsroom

24 Αυγούστου 2022 09:03

Άπιστος Spoiler: η Ντερίν μπαίνει στο Ψυχιατρείο

Η κατάσταση της Ντερίν χειροτερεύει στη σειρά Άπιστος του ΣΚΑΪ, καθώς η συμπεριφορά της είναι κάτι που δεν μπορεί πια να ελέγξει ούτε η ίδια

Έχει φτάσει στο σημείο να κάνει πράγματα που μετά δεν θα μπορεί να διορθώσει με τίποτα. Μάλιστα παραλίγο αυτό να της στοιχίσει την ίδια της τη ζωή στη σειρά Άπιστος. Καταλαβαίνει πια πως χρειάζεται τη βοήθεια ειδικών για να συνέλθει και αυτό δεν μπορεί να γίνει άμεσα. Θα χρειαστεί ειδική θεραπεία. Για τον λόγο αυτό η ψυχιατρική κλινική είναι μονόδρομος. Και δεν χρειάζεται πια να της το πουν οι άλλοι. Μόνη της παίρνει την απόφαση να πάει στην κλινική για να γίνει καλά και να βρει επιτέλους την ηρεμία.

Η Ντερίν οδηγήθηκε σε αυτή την κατάσταση εξαιτίας του Βολκάν. Όλα της τα προβλήματα έχουν μια εικόνα. Την αρρωστημένη εξάρτησή της από τον Βολκάν. Όταν αυτός συλλαμβάνεται και οδηγείται στη φυλακή, η Ντερίν καταρρέει. Προσπαθεί να βάλει τέλος στη ζωή της. Δεν μπορεί να αντέξει πως ο άνθρωπος που εμπιστεύτηκε τυφλά είναι καταχραστής.

Η Ντερίν στον γκρεμό

Τότε κάνει την τραγική κίνηση να προσπαθήσει να αυτοκτονήσει πέφτοντας από έναν γκρεμό. Νομίζει πως δεν υπάρχει τίποτα γι’ αυτήν μετά τον Βολκάν. Ο άνθρωπος που θα της δώσει βοήθεια θα είναι για ακόμη μια φορά η Ασιγιά. Θα βρεθεί στο σημείο και θα την τραβήξει την τελευταία στιγμή. Από τότε όλα ανάμεσα στις δύο γυναίκες θα αλλάξουν. Για πρώτη φορά να ακούσει την Ασιγιά χωρίς να τρέφει μίσος πια. Έτσι θα πάρει την απόφαση να κάνει κάτι σωστό για τον εαυτό της.

Για πρώτη φορά η Ντερίν θα συνειδητοποιήσει ότι ο Βολκάν δεν είναι το κέντρο του κόσμου της. Αλλά είναι το παιδί της. Η Ζεϊνάμπ δεν μπορεί να μεγαλώσει χωρίς τη μητέρα της. Αλλά η Ντερίν μπορεί να κάνει κάτι για να το διορθώσει αυτό. Η Ασιγιά τη βοηθά να δει τα πράγματα ξεκάθαρα και τη συμβουλεύει σωστά.

Μαζί της συμφωνεί και η Γκιονούλ και οι δύο γυναίκες την οδηγούν στην ψυχιατρική κλινική για να μπορέσει να σταθεί στα πόδια της. Η Ντερίν θα μείνει εκεί για έναν μήνα. Όταν θα βγει θα είναι ένας καινούργιος άνθρωπος.