Άπιστος Spoiler: η Μπαχάρ παντρεύεται και ζει τη ζωή που της αξίζει

Συντάκτης: Newsroom

7 Αυγούστου 2022 08:40

Άπιστος Spoiler: η Μπαχάρ παντρεύεται και ζει τη ζωή που της αξίζει

Η εντυπωσιακή κοκκινομάλλα της σειράς Άπιστος του ΣΚΑΪ καταφέρνει τελικά να κάνει μια νέα αρχή στη ζωή της και να απαλλαγεί από τον Μερτ

Η Μπαχάρ διώχνει οριστικά τον Μερτ στη σειρά Άπιστος. Ζει μόνη της κοντά στην Ασιγιά και οι δύο γυναίκες έρχονται πιο κοντά. Βρίσκει σιγά σιγά ξανά το χαμόγελό της και ξεχνά τα ψέμματα του Μερτ. Ο οποίος προσπαθεί να την κάνει να το ξανασκεφτεί και να του δώσει ακόμη μια ευκαιρία για να τα ξαναβρούν. Την παρακαλά να τον συγχωρέσει, αλλά εκείνη είναι αποφασισμένη και δεν μπορεί να την πείσει να ζήσει ξανά κοντά του.

Όσο περνά ο καιρός τα πράγματα αλλάζουν πολύ στη ζωή της Μπαχάρ. Γνωρίζει τον Μελίχ και οι μοίρες τους ενώνονται. Θα ερωτευτούν και θα μείνουν μαζί για πάντα.

Οι δυο τους θα παντρευτούν και θα κάνουν τη δική τους οικογένεια. Η Μπαχάρ αποχωρεί από τη σειρά πριν από το τέλος της. Καθώς η παραγωγή αφήνει να εννοηθεί πως η ζωή της με τον Μελίχ και την οικογένεια που δημιουργούν σε άλλη πόλη. Η παρουσία της στη σειρά Άπιστος τελειώνει με το επεισόδιο του γάμου της. Οπότε δεν θα την δούμε στα τελευταία επεισόδια.

#Apistos #Sadakatsiz