Άπιστος Spoiler: ο Αλί καταλήγει στο νοσοκομείο σε κρίσιμη κατάσταση

Συντάκτης: Newsroom

25 Αυγούστου 2022 08:40

Άπιστος Spoiler: ο Αλί καταλήγει στο νοσοκομείο σε κρίσιμη κατάσταση

Μια σοβαρή περιπέτεια με την υγεία του θα έχει ο Αλί στα επόμενα επεισόδια της σειράς Άπιστος. Ο μικρός πρωταγωνιστής θα βρεθεί τραυματισμένος άσχημα στο νοσοκομείο σκορπίζοντας ώρες αγωνίας στους γονείς του

Ο Αλί κάνει ένα μεγάλο λάθος για την ηλικία του που θα τον οδηγήσει στην εντατική μονάδα του νοσοκομείου στη σειρά Άπιστος. Η Ασιγιά και ο Βολκάν θα βρεθούν σε απόγνωση περιμένοντας την εξέλιξη που θα έχει ο τραυματισμό του. Ζουν ώρες μεγάλης αγωνίας για τον γιο τους που περνά άσχημα την εφηβεία του και δε σταματά να μπαίνε σε περιπέτειες.

Όλα ξεκινούν το βράδυ της παραμονής της Πρωτοχρονιάς. Όταν η Ασιγιά  οργανώνει ρεβεγιόν για την αλλαγή του χρόνου στο σπίτι της. Για πρώτη φορά μετά από χρόνια θέλει να μαζέψει κόσμο στο σπίτι της και να γιορτάσει. Νομίζει πως όλα έχουν ηρεμήσει πια στη ζωή της. Έχει τον γιο της μαζί και τον Αράς στο πλευρό της και είναι ευτυχισμένη. Οι φίλοι της είναι όλοι εκεί δίπλα της.

Ο Αλί της ζητά να συνεχίσει τη βραδιά στο σπίτι φίλων του. Κι εκείνη του το επιτρέπει θεωρώντας πως έχει μεγαλώσει πια κι έχει περάσει πολλά. Θέλει να χαρεί κι εκείνος με την παρέα του τον ερχομό της νέας χρονιάς. Αυτό που δεν γνωρίζει η Ασιγιά είναι πως ο Αλί αντιμετωπίζει και πάλι προβλήματα.

Η παρέα του Αλί δεν ξεχνά την παραβατικότητά του. Μπορεί να επέστρεψε στο ίδιο σχολείο, αλλά αυτό δεν πάει να πει πως όλα έχουν διορθωθεί. Κάποιοι καραδοκούν για να τον γελειοποιήσουν.

Όταν τον προκαλούν για να οδηγήσει ένα αυτοκίνητο, αυτός δέχεται. Θέλει να εντυπωσιάσει μια συμμαθήτριά του με την οποία είναι ερωτευμένος. Και τότε το κακό δεν αργεί να γίνει.

Γιατί στην προσπάθεια που κάνει χάνει τον έλεγχο του αυτοκινήτου, όταν το κορίτσι του δίνει ξαφνικά ένα φιλί. Τρακάρει και τραυματίζεται σοβαρά, χάνει τις αισθήσεις του.

Τότε η Ασιγιά και ο Βολκάν λαμβάνουν το ίδιο τρομακτικό τηλεφώνημα και καταρρέουν…