Άπιστος Spoiler: νέα προβλήματα για την Ασιγιά και τον Αλί

Συντάκτης: Newsroom

23 Αυγούστου 2022 08:40

Άπιστος Spoiler: νέα προβλήματα για την Ασιγιά και τον Αλί

Τα πράγματα αλλάζουν πολύ στο σπίτι της Ασιγιά και του Αλί στη σειρά Άπιστος του ΣΚΑΪ, καθώς η σχέση μάνας γιου είναι σε τεντωμένο σχοινί

Η Ασιγιά αποφασίζει να προχωρήσει στη ζωή της και να κάνει μια νέα σχέση, πράγμα που δεν βρίσκει σύμφωνο τον Αλί στη σειρά Άπιστος. Τα προβλήματα της οικογένειάς τους και αυτό το αναπάντεχο νέο για τη μητέρα του δεν είναι καταστάσεις που μπορεί να αντέξει.

Αυτό έχει σαν αποτέλεσμα να καβγαδίζουν καθημερινά και το κλίμα ανάμεσά τους να πηγαίνει από το κακό στο χειρότερο.

Η είσοδος του Αράς στη ζωή τους απλά επιδεινώνει τα πράγματα. Η Ασιγιά νιώθει πως δένονται όσο γνωρίζονται καλύτερα, αλλά διστάζει αρχικά. Ο Αράς έχει ακόμη αμνησία από το τροχαίο που τραυματίστηκε και αυτό την εμποδίζει. Πρέπει να περιμένει για να αποκατασταθεί η μνήμη του πρώτα. Το άγνωστο παρελθόν του είναι εμπόδιο στη σχέση τους.

Και πράγματι υπάρχει μια προσωπική ιστορία στη ζωή του Αράς

Στο Λονδίνο υπάρχει μια σύζυγος, η Λέιλα, την οποία ο Αράς εγκατέλειψε όταν ανακάλυψε πως τον απατούσε. Ήρθε στη Ραιδεστό για να σκεφτεί και να επιστρέψει για να προχωρήσει σε διαζύγιο. Το ατύχημα όμως τον σταμάτησε.

Ο Αράς σε λίγο καιρό ξαναβρίσκει τη μνήμη του και τότε κάνει πρόταση γάμου στην Ασιγιά. Της λέει ότι θα επιστρέψει στο Λονδίνο για να πάρει διαζύγιο και μετά θα παντρευτούν. Μόνο που λογαριάζει χωρίς να υπολογίσει ότι ο Βολκάν τον έχει προλάβει. Έχει βρει πρώτος όσα έπρεπε για το παρελθόν του Αράς. Η Λέιλα είναι αδίστακτη και έχει έρθει για να τον διεκδικήσει.

Ο Αλί από τη μεριά του δεν είναι έτοιμος για όσα του ανακοινώνει η μητέρα του. Δεν περίμενε πως θα αποφάσιζε να ξαναπαντρευτεί. Η γνωριμία της με τον Αράς είναι σύντομη και δεν εγκρίνει αυτόν τον γάμο. Τότε φεύγει από το σπίτι αφήνοντας τη μητέρα του μέσα στην αγωνία.