Άπιστος Spoiler: ο Αράς βρίσκει ξανά τη μνήμη του

Συντάκτης: Newsroom

30 Αυγούστου 2022 08:40

Άπιστος Spoiler: ο Αράς βρίσκει ξανά τη μνήμη του

Η υγεία του Αράς με τη βοήθεια και την περίθαλψη της Ασιγιά αρχίζει να βελτιώνεται σημαντικά στη σειρά Άπιστος. ‘Ετσι αραιώνουν και οι επισκέψεις του στο νοσοκομείο

Η Ασιγιά όμως δεν σταματά να τον βοηθά σε ό,τι χρειάζεται μέχρι να βρει και πάλι τη μνήμη του, Για να μπορέσει να θυμηθεί ποιος ήταν και τι υποχρεώσεις είχε στη ζωή του πριν από το ατύχημα στη σειρά Άπιστος.

Όταν αυτό αρχίζει να συμβαίνει, ο Αράς συνειδητοποιεί ότι η ζωή του ήταν τακτοποιημένη στο Λονδίνο. Μέχρι που η προδοσία της γυναίκας του τον έκανε να φύγει από εκεί. Ήταν αποφασισμένος να γυρίσει πίσω για να πάρει διαζύγιο ώσπου το τροχαίο του στέρησε τη μνήμη.

Και μπορεί η Λέιλα να μην θέλει να χωρίσουν και να κατηγορεί τον ίδιο για προδοσία, εκείνος είναι βέβαιος ότι τώρα πια το διαζύγιο θα τα διορθώσει όλα. Έτσι παίρνει την απόφαση να επιστρέψει στο Λονδίνο για να δώσει τέλος σε αυτόν τον γάμο. Αλλά και να θυμηθεί όλα τα υπόλοιπα που τον αφορούν.

Όταν συμβαίνει αυτό θα βρεθεί προ εκπλήξεως. Αφού θα βρεθεί ξανά με τους συνεργάτες του στην εταιρία του. Και θα θυμηθεί όχι μόνο ποιος πραγματικά είναι, αλλά ότι είναι και πάμπλουτος.

Έτσι επιστρέφει στη Ραιδεστό και την Ασιγιά σίγουρος πια ότι θέλει να είναι μόνο μαζί της

Θέλει να προχωρήσει η σχέση τους και το ίδιο θέλει και η Ασιγιά. Η οποία δείχνει προβληματισμένη με τις πρόσφατες εξελίξεις στο νοσοκομείο που εργάζεται. Υπάρχουν σοβαρά οικονομικά προβλήματα και το νοσοκομείο κινδυνεύει να κλείσει για πάντα.

Η Ασιγιά σε μια κουβέντα που έχει με τον Αράς του το λέει γιατί είναι πολύ ανήσυχη για το μέλλον της. Και τότε ο Αράς αποφασίζει να δράσει δυναμικά χωρίς όμως να της πει για τα σχέδιά του. Η Ασιγιά δεν ξέρει ακόμη για την οικονομική του κατάσταση. Αλλά ο Αράς είναι αυτός που θα σώσει το νοσοκομείο από την χρεωκοπία. Ζητά από την εταιρία του να εγκρίνει το σχέδιό του και είναι αυτός που αγοράζει το νοσοκομείο. Αυτή είναι μια κίνηση που φέρνει σε δύσκολη θέση την Ασιγιά. Γιατί καταλαβαίνει ότι ο Αράς της κρύβει πράγματα.